banner113

Kızıltepe Kaymakamı Güldoğan Görevine başladı.

Kızıltepe Kaymakamlığına atanan Ali Güldoğan ilçeye gelerek yeni görevine başladı.

Kızıltepe Kaymakamı Güldoğan Görevine başladı.
Tokat’ın Zile ilçesine ataması yapılan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’in ilçeden ayrılmasının ardından Mardin vali yardımcılığı görevinden Kızıltepe Kaymakamlığı görevine atanan Ali Güldoğan bugün öğleden sonra ilçeye gelerek yeni görevine başladı.
Kaymakamlığa gelişinde Güldoğan’ı Kaymakamlık Yazı işleri müdürü Ramazan Uygur, Kurum müdürleri ile Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri karşıladı. Kaymakamlık toplantı salonunda kendisini karşılayanlar ile kısa bir tanışma toplantısı yapan Kaymakam Güldoğan, Vali yardımcılığı görevi nedeniyle Kızıltepe’yi yakından tanıdığını bununda ilçeyi tanıma süresini 3 aydan 3 güne indirdiğini belirterek bunun vatandaşa hizmette avantaj sağlayacağını söyledi.
Toplantının ardından Makamına geçen Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan göreve başlaması nedeniyle şu mesajı yayınladı:
Saygıdeğer Kızıltepeliler, Kıymetli Mesai Arkadaşlarım, İçişleri Bakanlığının 28 Haziran 2015 tarih ve 2015/398 sayılı Müşterek Kararnamesi ile atandığım Kızıltepe Kaymakamlığı görevime 23/07/2015 tarihi itibariyle başlamanın heyecanını yaşıyorum.
Tarımda, sanayide ve ticarette ülkemizin önemli lokomotif merkezlerinden biri olan Kızıltepe’de siz değerli halkımıza hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu ve bunun ağır sorumluluğunu üstlenmenin bilinciyle gelecekte daha yaşanabilir, gelişmiş, Turizmden de hak ettiği payı alan ve daha güzel bir Kızıltepe için hep birlikte çalışacağız.
Görev yapacağım dönem içerisinde başta toplumun huzur ve güveninin sağlanması olmak üzere, yaşlılarımıza, engellilerimize, korunmaya muhtaç çocuklarımıza, şehit ve gazilerimize daha hızlı ve etkin olmak üzere; eğitim, sağlık, tarım, sanayi ve ticaretin geliştirilmesi konularında mesafe alıcı bir hizmet anlayışıyla çalışacağım.
Görevim süresince; Adalet, tarafsızlık insan haklarına dayalı, hakkaniyeti üstün tutan, hesap verebilir, şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde görev yapacağım bu dönemde yerel yönetimlerimizin, muhtarlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki mesai arkadaşlarımın, basınımızın ve sağduyulu aziz Kızıltepeli vatandaşlarımızın katkı ve yakın desteklerini, tecrübelerini, bilgilerini, emeklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum. Birlikte çalışacağım mesai arkadaşlarımın görev ve sorumluluk bilinciyle ve ekip ruhuyla Kızıltepe’ye en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız.
Bu duygu ve düşünceler ile yakın zaman önce geride bıraktığımız Ramazan Bayramınızı tekrar tebrik eder, güzel ve mutlu günlerimizin çokça olması dileklerimle selam ve saygılarımı sunarım.
Ali GÜLDOĞAN
Kızıltepe Kaymakamı

Ali Güldoğan Kimdir?

02.08.1977 de Diyarbakır İlinin Çüngüş İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Diyarbakır ilinde tamamladı. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Yaklaşık 2 yıl İstanbul Barosunda Avukat olarak görev yaptı. Ardından 2003 yılı Şubat ayında Gaziantep Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı.
Kaymakam Vekili olarak Tokat İli Niksar ve Sulusaray İlçelerinde görev yaptı. Akabinde İngiltere'nin başkenti Londra'ya yabancı dil eğitimi ve İngiliz İdari Sistemini yerinde incelemek amacıyla bir yıllığına gönderildi. Yurda döndükten sonra İçişleri Bakanlığı tarafından 90. Dönem Kaymakamlık Kurs programına çağrıldı. Sırasıyla Trabzon/Dernekpazarı Kaymakamlığı, Çaykara Kaymakam Vekilliği, Hozat Kaymakamlığı ve Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Tunceli ve Mardin Vali yardımcısı görevlerinde bulundu.
D.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 13:56

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahsum yalcin
Mahsum yalcin - 9 yıl Önce

Kaymakamimiza yeni gorevinde basarilar diliyorum bilginiz icinde tsk ediyorum....

SIRADAKİ HABER