banner113

Kızıltepe Kaymakamı Ermiş, Tokat’ın Zile İlçe Kaymakamlığına Atandı

Mülkî idare âmirlerinin aylardır merakla bekledikleri kararnâme nihâyet Resmî Gazete’de yayınlandı. İçişleri Bakanlığı’nın 2015/398 sayılı müşterek kararnâmesinin de yayımladı.

Kızıltepe Kaymakamı  Ermiş, Tokat’ın Zile İlçe Kaymakamlığına Atandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 657 sayılı Kanunun 45, 68/B, 74 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülen Mülki İdare Amirleri kararnamesi Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yeni Mülki İdare Amirleri kararnamesi ile Kızıltepe ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş Tokat’ın Zile ilçe kaymakamlığına atandı.

TEŞŞEKKÜR

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, devletin sıcaklığı, şefkati ve merhametini, ilçe insanına göstermeye çalıştığını görmezden gelemeyiz. Yaklaşık 2 yıl önce Kızıltepe Kaymakamlığına atanan Erdoğan Turan Ermiş, göreve geldikten kısa süre sonra hayata geçirdiği Samimi-yet projesi ve diğer projelerle ilçe halkının sevgisini kazandı.

Kızıltepe’de eğitim, sağlık, altyapı ve diğer alanlarda genel kamu yatırımlarının takip ve koordinesinin yanında bizzat kendi girişimleri sonucu hayata geçirdiği projeler ve örnek kişiliğiyle ilçe halkının takdirini kazanan Ermiş, uygulanan yerel ve sosyal politikalar ile yeni projeler ve görev yaptığı Kızıltepe’ye çok güçlü bir katma değer sağladı.

Düşünün; Kızıltepe’ye geldiği günden beri yaptıklarıyla her kesimin beğenisini toplayan, halk ile iç içe olan, her kesimin sorunlarını dinleyen, ulaşmak isteyen vatandaşın rahatlıkla ulaşabildiği, kendisinden bir şey istenildiği zaman yetki ve bilgisi dâhilindeyse kesinlikle geri çevirmeyen bir kaymakam.

İlçe halkı Ermiş 'i adeta bağırlarına basmış, kendilerinden biri olarak görüyor. Gittiği her yerde sevgi ve muhabbetle karşılanıyor.
Kızıltepe Kaymakamlığına atandığından günden beri yaptığı çalışma ve hizmetler ile her zaman vatandaşın yanında olan Kaymakam Ermiş’in ilçeye Ziraat fakültesi kazandırmak, başta fen ve spor lisesi olmak üzere yeni okulların açılması ve sayısının yükselmesi için özel çaba sarf etmesi, geldikten sonra başlattığı Samimi-yet projesi ile yetim ailelerin, kimsesizlerin ve sorun sıkıntısı olan halkın yanında yer alması Kızıltepeliler arasında büyük bir sevgi kazanmasına sebep oldu.

Mardin Time ailesi olarak Zile Kaymakamlığına atanan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.


Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 15:56

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER