banner113

Kızıltepe Kaymakamı ERMİŞ, Eğitimdeki Başarıyı Ödüllendirdi

Kızıltepe Kaymakamı ERMİŞ,Eymirli Ortaokulunun öğretmenlerini Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Kızıltepe Kaymakamı ERMİŞ, Eğitimdeki Başarıyı Ödüllendirdi
Geçen dönem yapılan TEOG sınavlarında Mardin genelinde 3. Kızıltepe genelinde 1. Olan Eymirli Ortaokulunun öğretmenleri ilçe kaymakamı Erdoğan Turan ERMİŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Eymirli Ortaokulu TEOG sınavlarında % 100 başarı göstererek 6’sı Fen lisesi, 14’ü Anadolu Lisesi, 2’si Sağlık Meslek Lisesi olmak üzere 23 öğrencisinin tümünü yerleştirme başarısı gösterdi. Ders saatleri dışında hergün 2 saat kurs ve akşam derslerinın yanısıra test ve sınav çalışmaları ile öğrencileri ile sürekli ilgilenen okul idaresi ve öğretmenler bu başarılarında kendilerine destek veren velilere de teşekkür ederek başarılarını bu yılda sürdüreceklerini söylediler.

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan ERMİŞ: “ Eymirli okulumuzu ziyaret ettik geçen seneden beri TEOG sınavlarını değerlendiriyoruz. Okul bazında branş bazında adeta okulların röntgeni çekiliyor. Söz konusu köy okulumuz ilçede devlet okulları arasında birinci oldu diğerleri üçüncü ve dördüncü sıralarda yer alıyor branşlara göre değişiyor. Bundan dolayı başarının sırrını öğrenmek istedik öğretmenlerimizle görüştük velilerimizin de ciddi katkısı var ancak öğretmenlerimizin ekstra faaliyetlerinin olduğunu ekstra çocuklarla birebir ilgilendiğini ekstra eğitim faaliyetlerinin olduğunu gördük. Örnek bir okul eğitim kalitesi olarak ben kendilerine 5 öğretmene başarı belgesi verdim başarıların devamını diliyorum. “ dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç:" Biz her zaman iyi bir örnek oluşturan başarılı öğretmenlerimizin yanındayız. Öğrencinin gayreti, idarecilerimizin yönlendirmesi ve öğretmenlerimiz özverili çalışmaları ile başarı kazanılıyor Öğretmenlerimizin gösterdiği ilgi alaka ve özverili çalışmalarıyla ,öğrencilerimizin gösterdikleri bu onur verici başarıların devamını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 19:27

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet tuncer
Mehmet tuncer - 6 yıl Önce

Orası çok güzel bir okul

SIRADAKİ HABER