Kızıltepe KaymakamI ÇAM’dan Hastane Ziyareti.

Kızıltepe Kaymakam Hüseyin ÇAM, İlçe J. Komutanı Bnb. Deniz ÇEZİK ve beraberindeki heyet ile Kızıltepe Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Kızıltepe KaymakamI ÇAM’dan Hastane Ziyareti.

  Kaymakam ÇAM’I ziyarette yetkilileri karşıladı. Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan ÇAM, hasta ve yakınları ile uzun süre sohbet etti. 


Hastane acil servisine geçen ÇAM ve beraberindeki heyet  burada hastaları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam ÇAM’a teşekkür eden vatandaşlar, “Böyle bir kaymakama sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Her zaman bizlerle ve sorunlarımızla ilgilenen biri var. Her sorunumuz olduğunda kapısını çalabileceğimiz ve bizimle ilgilenecek bir kaymakamımızın olduğunu bilmek bizleri mutlu ediyor. Allah kaymakamdan razı olsun” dediler.

Kaymakam ÇAM ve beraberindeki heyet  daha sonra yatan hasta servisine çıktı. Yatan hastaları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan ÇAM, hasta ve hasta yakını çocuklarla da ayrı ayrı ilgilendi..

Yatan hastalar hakkında bilgiler de alan Kaymakam ÇAM, “İlçemizdeki devlet hastanesini her fırsatta ziyaret ederek, hastane yetkililerinden gerekli bilgileri alıyorum. Varsa hastanemizin bir eksiği ise gidermeye çalışıyoruz. İnsanlarımızın sağlığı bizler için çok önemlidir. Devletimiz, vatandaşlarımızın güzel ve sağlıklı yaşaması için vardır.  ‘Halkını yaşat ki devlet yaşasın’ düşüncesi ile hizmetlerimizi yapıyoruz. Rabbim tez zamanda hastalarımıza şifa versin inşallah” dedi.

Kaymakam ÇAM, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 14:05

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER