Kızıltepe Işıl Işıl

Sosyal ve kültürel belediyecilik alanında çalışmalarını sürdüren Kızıltepe Belediyesi, ilçeye güzel bir görüntü katmaya devam ediyor.

Kızıltepe Işıl Işıl

Yaptığı her çalışmayla ilçeye güzellikler katan Kızıltepe Belediyesi, şimdide Tepebaşı Mahallesi Cengiz Toper Caddesi’nde yaptığı dekoratif led ışıklandırma çalışmasıyla ilçeye güzellikler katmaya devam ediyor. Daha önce Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın talimatıyla Cumhuriyet Meydanı’na, Şanlıurfa Caddesi başlangıcından Eski Hükümet Konağı’nın bulunduğu cadde bitimine kadar dekoratif led ışıklandırma çalışması yapılırken; tarihi İpek Yolu Caddesi, Eski Hastane Caddesi ve Vatan Caddesi’nde başak motifli led aydınlatma çalışması yapıldı. Şimdide Cengiz Toper Caddesi’nde yaptığı dekoratif led ışıklandırma çalışmasıyla göz dolduruyor.

200 metre uzunluğundaki Cengiz Toper Caddesi’ne 22 direk, 44 motif ve 3 asma motif kullanılarak, dekoratif led ışıklandırma çalışması yapıldı. Yapılan dekoratif led ışıklandırma çalışmasıyla özellikle akşamları daha estetik bir görünüm oluşması sağlandı diyen ODABAŞ: “Bu güzel tablo karşısında vatandaşlarımızda memnun olduklarını dile getirdiler. Bu bizleri de mutlu etti, amacımız hem caddeyi aydınlatmak hem de görsel açıdan güzel bir görünüme kavuşturmaktı. Bunu en iyi şekilde yaptık, çalışmalarımıza belediye olar özen göstererek çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2018, 23:36

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER