banner113

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Sabahattin Genç, göreve başladı.

İbrahim Bahçivancı’dan boşalan Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ardahan Kültür ve Turizm Müdür yardımcısı Mehmet Sabahattin GENÇ atandı.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Sabahattin Genç, göreve başladı.
Mehmet Sabahattin GENÇ, 2011 yılından itibaren 12 yıl Nusaybin Halk Eğitim Merkezinde Müdür yardımcısı olarak çalıştı. Bu görevindeyken Aralık-2013’te Ardahan il Kültür Turizm Müdür Yardımcılığına atandı.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Sabahattin Genç , tek amacının Kızıltepe 'daki eğitim öğretimi üst seviyeye çıkarmak ve öğrencilere faydalı olmak olduğunu söyledi.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Genç göreve başlama mesajı yayınladı:

“22/07/2014 tarihinde Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladım.
Milat öncesinin tarihi süreç içinde günümüze taşıdığı kültürel yapısı güzelliği coğrafi konumu
ve antik değeriyle önemli bir yere sahip olan Kızıltepe de görev yapmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum.
Devralmış olduğumuz bu görev ve emanetin bize büyük bir sorumluluk yüklediğinin bilinci içerisindeyim. Şahsıma gösterilen teveccühe ve güvene layık olmaya çalışacağım.Bu görevi tüm çalışma arkadaşlarım ve eğitim camiamızla birlikte eğitimde yeniliklere açık şeffaf katılımcı ve takım ruhuyla çalışarak sürdürülebilir kalitenin oluşturulması için hep birlikte gayret göstereceğimize inancım tamdır.
Değerli velilerimiz başladığımız bu yolda bizlere destek olmanız gücümüzü arttıracak ve başarıya ulaşmamızı sağlayacaktır.
Sevgili öğrenciler sizleri geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ebeveynlerinize ve öğretmenlerinize karşı saygıda kusur etmeyeceğinize çalışıp başarılı olmak suretiyle onlara karşı görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanmaktayım.
Kızıltepe ilçemizin bu başarısında benden önce Kızıltepe de görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize Şube Müdürlerimize Okul Müdürlerimize personelimize öğretmenlerimize teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım”dedi.
Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Sabahattin Genç'e www.mardintime.com ailesi olarak başarılar diliyoruz.


Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 15:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER