Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü Kuruldu

Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü uzun yıllardır sportif mücadele veren tekerlekli sandalye basketbol takımının sporcuları tarafından Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü Kuruldu.

Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü Kuruldu

Sekiz yıldır aynı Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübünde tekerlekli sandalye basketbol liginde mücadele eden bazı kulüp yönetici ve sporcuları kulüp ile bağlarını kopardılar. İstifa eden yönetici, antrenör ve sporcular kurdukları Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübüne katıldılar.

İstifa ve yeni oluşum ile ilgili Kamuoyuna yapılan duyuruda şu açıklamada bulundular, “2011 Yılından itibaren hizmet ettiğimiz Kızıltepe Engelliler Gücü Spor kulübünde yaşadığımız anlaşmazsızlıktan sonra yönetim kurulu olarak Bu sıkıntıları aşmak için her türlü çabayı gösterdik, ancak düzeltilmesi yönünde sonuç alamadık. Bu sebeplerden dolayı sezon öncesi yönetim kurulu, sporcu ve antrenörümüzle istifa etmeye karar verdik. Bundan itibaren yeni kurmuş olduğumuz Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü bünyesinde hep beraber faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bu süreçte göstermiş olduğu kolaylıktan dolayı başkan Mehmet Yusuf Taşkın'a teşekkür ederiz.”

 

Kızıltepe Engelliler Gücü Spor kulübünden istifa ederek Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübüne geçen yönetici, Antrenör ve sporcular ise şu isimlerden oluştuğu açıklandı;

İzzettin AKBABA yönetim kurulu üyesi ve sporcu,

Mustafa SESİZ yönetim kurulu üyesi ve sporcu,

Selahattin GÜNDÜZ yönetim kurulu üyesi ve sporcu,

Ali Can KORHAN yönetim kurulu üyesi ve sporcu,

Mustafa AKKAYA Antrenör, Sporcular; Yusuf ÇETİNTAŞ, Kadir AKKAYA, Bülent BOZAN, Hamdullah AY, Abdurrahman HÜSEYİN, Serhat BİLEN ve Hacı EKENEK.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2019, 22:56

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER