banner113

Kızıltepe Eğitim-Birsen Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu

Mardin Kızıltepe Eğitim-Birsen temsilciliği 800 kişilik iftar yemeği verdi.

Kızıltepe Eğitim-Birsen Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu
Kızıltepe Eğitim-Birsen temsilciliği tarafından mübarek Ramazan ayı münasebetiyle bir düğün salonunda 800 kişilik iftar verildi.
İftar yemeğine Kızıltepe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, HÜDAPAR ilçe başkanı Burhan Aydın, ilçe müftüsü Masum Taşçı, İl Milli Eğitim müdürü İbrahim  Şişman, ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Sabahattin Genç, ilçe emniyet müdürü Abdullah Ergen, ilçe Jandarma Komutanı Koray Süer, kamu kurum ver daire müdürleri STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
İftar yemeği programı Kızıltepe Yenişehir Camii imamı Nasrullah Gümüşçü’nün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından selamlama konuşmasını Eğitim-Birsen Kızıltepe Temsilcisi Tarık Yılmaz yaptı.
 Yılmaz, “ Eğitim öğretim yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve bereketli tatil geçirmelerini diliyoruz. Bu gecenin tertip edilmesinde emeği geçen Kızıltepe Eğitim-Birsen yönetim kurulu üyelerine, gençlik ve kadın kollarına ayrıca teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının ve orucunun bizlere, bütün Müslümanlara ve İslam alemine hayırlar ve bereketler getirmesini diliyoruz. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Allah bizim ve tüm Müslümanların yar ve yardımcısı olsun. Temennisinde bulundu.
Daha sonra, Kızıltepe ilçe Müftüsü Masum Taşçı’nın yaptığı yemek duasının ardından akşam ezanın okunmasıyla iftarlar açıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 02:56

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER