Kızıltepe Eğitim Bir-Sen Seçiminde Kazanan, M Nuri AKKURT Ve Ekibi Oldu

Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe ilçe temsilciliği için 2 adayın yarıştığı seçimi Mehmet Nuri Akkurt ve ekibi kazandı.

Kızıltepe Eğitim Bir-Sen Seçiminde Kazanan, M Nuri AKKURT  Ve Ekibi Oldu

Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe ilçe temsilciliği ile il şube başkanlığı için oy kullanabilecek delegelerin seçimi yapıldı.

Kızıltepe İpekyolu ilk ve ortaokulunda yapılan seçimde mevcut ilçe temsilcisi Tarık Yılmaz ile Sıtkı Türkoğlu Ortaokulu Müdür yardımcısı Mehmet Nuri Akkurt yarıştı. 812 üyenin katılımıyla sabah saat 09.00'da başlayan seçim, 17.00'ye kadar sürdü.

Açıklanan seçim sonucunda Mehmet Nuri Akkurt 426, Tarık Yılmaz ise 386 oy aldı. 40 oy farkla seçimi kazanan Mehmet Nuri Akkurt, Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe ilçe temsilcisi oldu.

Mehmet Nuri Akkurt “Eğitim Bir-Sen Kızıltepe Temsilciliği olarak çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Seçime katılıp iradesini sandığa yansıtan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu tablo demokrasimiz adına örnek bir tablo oluşturdu. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Nasip bizeymiş, yükümüz ağır. Bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağıma inanıyorum.” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe Temsilcisi olan Mehmet Nuri Akkurt’un yönetiminde şu isimler yer aldı: "Yusuf SARIYILDIZ,Seyithan ÖZDEMİR,İsmail ALKAN,Cebrail ÖZTÜRK,Yusuf ONAY, ve Mİsa SALİMOĞLU" oldu.

Kardeşlik ve dayanışma havasında geçen seçimin sonunda yarışan başkan adayları ve yönetimleri birbirlerini tebrik ederek başarı dileğinde bulundu ve ardından hatıra fotoğrafı çektiler. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 09:23

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER