banner113

Kızıltepe de silahlı kavga 1 ölü 3 yaralı

Kızıltepe de alacak verecek tartışması nedeniyle iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Kızıltepe de silahlı kavga 1 ölü 3 yaralı

Kızıltepe ilçesine bağlı İki kuyu Mahallesinde (Gırebire köyü) alacak verecek meselesi nedeniyle 2 aile arasında çıkan kavgaya silahların da kullanılması sonucu meydana gelen olayda bir kişi ölürken biri ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, Derik’in Issız Mahallesinden (Hedbe köyü) oldukları öğrenilen Abid Asan ile amcaoğlu köy Muhtarı olan Davut Asan bazı akrabaları ile birlikte alacağı bulunan ilçeye bağlı İki kuyu Mahallesine (Gırebire Köyü) giderek alacaklarını istedikleri, iki taraf arasında yaşanan tartışmanın daha sonra silahlı kavgaya dönüştüğü ileri sürüldü.

Yaşanan silahlı kavgada Abid Asan, Issız Mahallesi (Hedbe köyü) Muhtarı Davut Asan ile Mehmet Acer ile karşı taraftan İki Kuyu Mahallesinden ismi öğrenilmeyen bir kişi yaralandı.

Olayda yaralanan Derik’li aile fertleri Kızıltepe Devlet hastanesine kaldırılırken karşı taraftan yaralanan 1 kişinin ise başka bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenilirken Yakınları tarafından Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Abid Asan yapılan tüm müdahale rağmen hayatını kaybederken saldırıda ağır yaralanan muhtar Davut Asan 
Diyarbakır’a sevk edildi. Diğer yaralıların durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

 

Haberi duyan yaralı yakınları Kızıltepe Devlet Hastanesine akın ederken, Polis ve Jandarma ekipleri Hastanelerin önünde yoğun güvenlik önlemleri aldığı görülürdü. Kızıltepe Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 08:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER