banner113

Kızıltepe Belediyesi,Sağlıktan Ödün Vermiyoruz

Kızıltepe Belediyesi hasta nakil ambulansı ile hastanelere gidecek olan yaşlı ve engelli hastaların hastaneye nakil hizmetini sağlamaya devam ediyor.

Kızıltepe Belediyesi,Sağlıktan Ödün Vermiyoruz

                 

Vatandaşlara kaliteli bir yaşam getirmeyi amaçlayan Kızıltepe Belediyesi mesai saatleri içersinde ilçe sınırları içerisinde ikamet eden hastanelere gidecek olan hastaların nakil hizmetlerini sağlamaktadır. Aynı zamanda hastalar hasta nakil ambulansıyla hastaneye götürülerek tedavisinin ardından evlerine bırakılmaktadır.

Vatandaşların hizmetine sunulduğu günden beri hasta nakil ambulansı ile 160 hastanın naklini gerçekleştiren Kızıltepe Belediyesi vatandaşlarının sağlığından ödün vermemektedir. Kızıltepe Belediyesi her alanda çalışmalarını sürdürürken sağlığa verdiği önemle dikkat çekmektedir.

Acil müdahale ambulanslarından farklı hizmet veren hasta nakil ambulansından hastalar 0 534 262 3336 numaralı çağrı merkezini  arayarak faydalanabilmektedir. İlçede yaşayan yaşlı, engelli, sosyal güvencesi olmayan ve acil müdahale gerektirmeyen hastaların ücretsiz yararlandığı hasta nakil ambulansından hastalar oldukça memnun.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 12:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER