banner113

Kızıltepe Belediyesinden İHH'da Kayıtlı Yetim Çocuklara Giyim Yardımı Yapıldı

Kızıltepe Belediyesi tarafından İHH'da Kayıtlı Yetim Çocuklara bayram öncesi giyim çeki hediye edilerek çocukların kendi istedikleri bayramlıkları almaları sağlandı.

Kızıltepe Belediyesinden İHH'da Kayıtlı Yetim Çocuklara Giyim Yardımı Yapıldı


Mardin Kızıltepe ilçesinde Belediye tarafından 321 İHH'da Kayıtlı Yetim Çocuklara  bayram öncesi kişi başına 125 TL değerinde giyim çeki hediye edildi.

Giyim çeklerini belediye hizmet binasında çocuklara takdim eden Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ahmet Odabaş, çocukların bayrama sevinerek girmeleri için böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi.

 

Hayırseverlerin vasıtasıyla çocuklara giyim çeki verdiklerini belirten Kaymakam Odabaş “ Belediyemiz olarak geçtiğimiz on gün içerisinde yetim çocuklarımızın bir kısmını almıştık. Bayramımız yaklaşıyor, inşallah pazar günü bayramı icra edeceğiz. Yetimlerimiz bayrama sevinerek girsin istedik. Yetimlerimizi çok seviyoruz ve onların başının okşanması gerektiğini düşünüyoruz. Belediyemiz olarak çocuklarımız için hayırseverlerimiz vasıtasıyla onlara bir mağazada alışveriş yapabilecekleri bayram kıyafetlerini kendi isteklerine göre alabilecekleri hediye çekleri oluşturduk. Tüm yetimlerimizin gözlerinden öpüyorum, onların hepsini Allah’a emanet ediyorum. Nice hayırlı bayramlar görmelerini nasip ediyorum.”dedi.

Odabaş çocuklarına eşlik eden annelere de teşekkür ederek, “Babasız evlat yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu annelerimizden biliyoruz siz annelerimize de teşekkür ediyorum. Allah sizlerinde yar ve yardımcıları olsun. Hepinizin bayramını şimdiden tebrik ediyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” dedi.

Aileler ve çocuklar da kaymakam ve Belediye başkan vekili Ahmet Odabaş’a teşekkür ettiler.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2017, 15:59

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER