banner113

Kızıltepe Belediyesinden Eğitime Temizlik Desteği

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürmüş olduğu rutin temizlik işlerinin yanı sıra eğitime de desteğini sürdürüyor.

Kızıltepe Belediyesinden Eğitime Temizlik Desteği

15 tatil (Sömestr) öncesinde ve sonrasında okullarda temizlik çalışması gerçekleştiren Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptıkları bu işlevden dolayı takdir topladı.

 

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin okul bahçelerinin temiz tutulması konusunda gösterdiği hassasiyet yanında görülen eksiklikler de tespit edildi ve giderilmesi noktasında da gerekli çalışmalar başlatıldı.

 

Temizlik çalışmalarında, yol süpürme aracı, yıkama aracı, çöp toplama aracı ile temizlik elemanları görev aldı. Sömestr tatili boyunca aralıksız çalışan temizlik ekipleri okulları temizleyerek, okulları temiz bir şekilde eğitim ve öğretime hazır hale getirmeye katkı sunuyor. Dört koldan aynı anda çalışan ekipler kısa süre içerisinde okul bahçe ve çevresini tertemiz hale getirdiler.

 

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ ilçe genelinde gerçekleşen temizlik çalışmaları hakkında şu sözlere yer verdi “Atık kutuları, atık poşetleri ve temizlik malzemeleriyle okullara destek vermeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz okulların oyun alanlarını ve bahçelerini temizleyerek çocuklarımızın daha temiz ve güvenilir ortamda oynamasına olanak sağlıyor. Bu bağlamda, temizlik çalışmaları kapsamında yıkama ve süpürge araçlarının yanı sıra hafta sonu Temizlik işleri Müdürlüğüne bağlı personellerimiz tarafından okul bahçelerinde mıntıka temizliği, süpürme işlemi yapıldı. Bunun yanı sıra ana arterleri, kendi sorumluluk sahamızda yer alan yerleşim birimlerini, cadde ve sokakları daha temiz ve sosyal donatı alanlarıyla örnek bir kent olmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 15:48

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER