banner113

Kızıltepe Belediyesi’nden ‘Çöp Taksi’Hizmeti

Kızıltepe Belediyesi tarafından temizlik çalışmalarının daha hızlı ve pratik bir şekilde yürütülmesi için ‘Çöp Taksi’ uygulaması başlatıldı.

Kızıltepe Belediyesi’nden ‘Çöp Taksi’Hizmeti

Toplam 3 ton kapasiteli çöp taksi ile, haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler doğrultusunda cadde, sokak veya kaldırımlara bırakılan çöpler kolaylıkla toplanıp ilçe merkezinden çıkarılıyor.

İlçe merkezinde gün boyu dolaşan çöp taksiyle cadde, sokak ve kaldırımların yanı sıra çöp araçlarının giremediği dar sokaklarda da biriken çöpler toplanıyor.  Çöp taksi gün içerisinde ilçe merkezi ile cenaze ve düğünlerde biriken çöplerin toplanmasını da sağlayacaktır.

Çöp taksi uygulamasıyla amacımız çöp konteynırı olmayan mahallelerimize ulaşmak ve kaldırımlarda, sokaklarda çöplerin birikmeden toplanmasını sağlamak diyen ODABAŞ: “Daha temiz bir Kızıltepe için çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Attığımız her adımı vatandaşlarımızı düşünerek atıyoruz. Şimdilik bir taneyle başladık ama ilerleyen zamanlarda sayılarını artıracağız. Vatandaşlarımıza temiz bir ortam oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 14:36

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER