Kızıltepe Belediyesinden Annelere Sürpriz Anneler Günü Kutlaması

Kızıltepe Vefa Sosyal Destek Grubu ve Mardinmasa/Kızıltepe ekibi Anneler Günü dolayısıyla 100 yaşını geçen 15 annenin anneler gününü kutlayarak, onlara sürprizi yaptı.

Kızıltepe Belediyesinden Annelere Sürpriz Anneler Günü Kutlaması

Her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü, bu yıl Coronavirüs nedeniyle evlere sürpriz yapılarak kutlandı. Şehit anneleri ve eşleri de unutulmadı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Mardinmasa/Kızıltepe ekibi onlarında anneler gününü kutladı. Ayrıca Osmaniye'de görev yapan Jandarma personeli Ekrem beyin talebi üzerine Kızıltepe'de ikamet eden annesi Behiye hanımın da anneler günü kutlandı.

 Ekiplerin elinde pastayı gören anneler duygu dolu anlar yaşadı. Dilek tutup pastalarını üfleyen annelere İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu, Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Sn. Mustafa Yaman ve Kaymakam/Belediye Başkan V. Sn. Hüseyin Çam’ın hediyeleri verilerek hatıra fotoğrafı çekildi. Mutlulukları yüzüne yansıyan anneler, duygularını dile getirmekte zorlandı. Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize ve Sayın Kaymakamımıza sürprizlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek dua ve mutlulukla ekipleri uğurladılar.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 23:06

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER