Kızıltepe Belediyesi Yaz Futbol Kursu Başladı

Kızıltepe Belediyesi Spor Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği Yaz Futbol Kursu 300’e yakın çocuğun katılımıyla başladı.

Kızıltepe Belediyesi Yaz Futbol Kursu Başladı

Kızıltepe Belediyesi Spor Kulübü’nün organize ettiği Yaz Futbol Kursu ücretsiz eğitmenlerle 300’e yakın çocuğun katılımıyla başladı. Çocukların yaz tatillerini hem eğlenceli geçirmelerini hem de verdiği sportif ve değerler eğitimiyle çocukların bedensel ve zihinsel gelişimini destekleyecek olan Yaz Futbol Kursu’nda uzman eğitimcilerin verdikleri sportif eğitimlerin yanı sıra çocukların kendilerine olan güvenini artırmaya yönelik çalışmalara da imza atılması planlanıyor.

Çocukları geleceğe hazırlayan Kızıltepe Belediyesi, “Hadi, çocuklar spora” temasıyla başlayan kurslara 300’e yakın çocuğun katılımıyla başladı. Yoğun katılımdan dolayı Yaz Futbol Kursu iki gruba ayrıldı. Haftanın 4 günü devam edecek kurslarda çocuklara Futbol eğitimi veriliyor.

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Zeyni İpek, Kızıltepe Futbol Spor Kulübü Başkanı Metin Aslan ve Belediye Meclis Üyeleri, Yaz Futbol Kursu’na katılan çocukları ziyaret etti. Eş Başkan İpek ve Meclis Üyeleri, kurslara katılan çocuklara Kızıltepe Belediyesi isminin yer aldığı formalar dağıttı. Eş Başkan İpek, burada yaptığı kısa konuşmada, Yaz Futbol Kurslarının 07 ile 05 yaş gruplarını kapsadığını belirterek, futbol kursuna yoğun bir katılım sağlandığını ve bu durumun kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. İpek, şöyle devam etti: “Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimizin, daha güzel yarınlara hazırlanabilmesi adına sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapıyoruz. Sağlıklı bir gelecek için spor önemli olduğunu biliyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarla bu güzellikleri yaşamak mümkün. Çocukların tümü çok neşeli ve heyecanlılar. Bizlerde bu heyecana ortak olmaya çalıştık. Çocuklarımızın gelişimi için her türlü desteği vermeye hazırız.”

Forma dağıtımından sonra eğitmenler, kurslara katılan çocuklara futbol eğitimini vermeye başladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2019, 22:55

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER