banner113

Kızıltepe Belediyesi Ramazan Değerlendirilmesi Yapıldı.

Kızıltepe Belediyesi Ramazan Değerlendirilmesi Ayı Zabıta Denetimleri Sunumu Yapıldı.

Kızıltepe Belediyesi Ramazan Değerlendirilmesi Yapıldı.
 Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Ası başkanlığında belediye meclis toplantı salonunda Ramazan ayında yapılan denetim çalışmaları hakkında sunum yapıldı.
Meclis Salonunda yapılan Slâyt gösterimi, Belediye Başkanı İsmail Ası, Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları,  Belediye Zabıta Müdürü, ve Veteriner Hekim ile gerçekleşti.
        Ramazan ayı boyunca Belediye Zabıta ekipleri tarafından ilçenin bir çok mahallesinde gıda üretim ve/ veya satışı yapan işletmelerin gıda ve hijyen denetimi yapılmıştı. Yapılan bu denetimlerin aktarımı ve çözüm önerilerinin üretilmesi için Veteriner Hekim Hasan KARAASLAN tarafından meclis bilgilendirilmesine yönelik sunum yapıldı. Sunum başlangıcında bir açıklama  yapan Belediye Başkan Yardımcısı M. Nuri ALPASLAN,  “Hizmet kalitesini artırmak ve  insan sağlığını tehdit edebilecek durumlara karşı önlem almak adına personellerimiz Ramazan ayı boyunca sürekli denetimler yaptı. Bu denetimlerde 166 adet işyeri denetlenmiş olup bunların76 tanesi fırın, 51 tanesi kasap, 39 tanesi de AVM, unlu mamul ve pastane gibi işletmelerdi. Denetimlerimizde hijyen, eksik gramaj, tarihi geçmiş malzeme kullanımı vb. detaylar incelendi. Denetimlerimiz Ramazan ayı ile sınırlı kalmayıp düzenli olarak yapılacaktır. İnsan sağlığını tehdit edecek ürün bulunduran hiçbir işletmeye müsamaha gösterilmeyecektir. Bu konuda işletmelere cezai işlemde uygulanacaktır.” Dedi. Yapılan sunum soru ve cevaplarla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 22:10

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER