banner113

Kızıltepe Belediyesi Oyuncak ve Kitap Paylaşım Noktası oluşturdu

Kızıltepe Belediyesinin Paylaşım Noktası Oyuncak ve Kitap Kumbarası uygulaması hayata geçti

Kızıltepe Belediyesi Oyuncak ve Kitap Paylaşım Noktası oluşturdu

Kızıltepe Belediyesi, ihtiyaç fazlası oyuncak ve kitapları ihtiyacı olanlara dağıtmak için yeni bir uygulama başlatarak Oyuncak ve Kitap Kumbarası Paylaşım Noktası uygulamasını başlattı.

Sosyal sorumluluk projelerine önem veren ve “Mutluluğunuz bizim için önemlidir” sloganıyla yola çıkan Kızıltepe Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı, Eski Hastane Caddesi, Toki Cami bölgesi ve Movapark Avm olmak üzere ilçenin 4 farklı noktasına oyuncak ve kitap paylaşım noktası kurdu. Günün her saatinde eşya konulabilen kumbaralar 2 ayrı camlı bölmeden oluşuyor.

Kızıltepe Belediyesi tarafından başlatılan yeni uygulamada paylaşım noktası Kumbaralara konulan, kullanılabilir nitelikteki ikinci el ya da yeni oyuncak ve kitaplar belediye personelleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağını belirten belediye yetkilileri proje ile ilgili olarak, “Böylelikle okunan kitapların geri dönüşümü sağlanarak, kitap okumak isteyip de kitap alma imkânı olmayan kişilere ulaştırılacak. Bu projeyle hem geri dönüşüm sağlanıp hem de ihtiyaç sahibi kişilerin yüzleri gülecek.” Açıklamalarına yer verdiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 11:24

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER