Kızıltepe Belediyesi Lösemili Hastaları Unutmadı

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, 2-8 Kasım lösemi haftası dolayısıyla Kızıltepe’deki lösemi hastaları evlerinde ziyaret edildi.

Kızıltepe Belediyesi Lösemili Hastaları Unutmadı

Lösemili çocukları Türkiye ve dünya gündemine getirebilmek, dünyanın çeşitli yerlerinde aynı kaderi yaşayan çocukları buluşturabilmek, löseminin tedavi edilebilir ama pahalı bir hastalık olduğunu vurgulamak, aileler arasındaki dayanışmayı arttırmak, hastalığın tedavisinde ilacın tek başına yeterli olmadığını ve moral desteğin çok önemli olduğunu vurgulamak için 2-8 Kasım tarihleri arasında Uluslar arası Lösemi hastası etkinlikleri kapsamında Kızıltepe ilçesinde yaşayan lösemi çocukları unutulmadı, Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ziyaretler gerçekleştirildi.

Kızıltepe ilçesindeki Lösemi hastalarını evlerinde ziyaret eden Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekibine Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer’in Eşi Filiz Yüzer Hanımefendi de eşlik etti. Yüzer, ziyaretler kapsamında lösemi hastası İlknur Kılıç’ı evinde ziyaret ederek,  kendisiyle sohbet edip çeşitli hediyeleri verdi.

Yaptığı ziyaret esnasında küçük kızın yüzündeki mutluluğu paylaştıklarını dile getiren Yüzer: “2-8 Kasım Lösemi Haftası münasebetiyle ilçemizdeki lösemili hastalarımızı ziyaret edip kendileriyle keyifli vakit geçirdik. Ziyaretlerimiz kendilerine büyük bir moral oldu. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Ayrıca ailelerine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Lösemi hastası çocuklar ve aileleri de, Hanımefendi Yüzer ile Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü heyetinin kendilerini ziyaret etmelerinden memnun ve mutlu olduklarını dile getirerek misafirlerine teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 20:57

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER