Kızıltepe Belediyesi Gazetecilere koruyucu malzeme dağıttı

Kızıltepe Belediyesi, ilçede görev yapan basın mensuplarına, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından korunmaları amacıyla koruyucu malzeme dağıttı.

Kızıltepe Belediyesi Gazetecilere koruyucu malzeme dağıttı

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam’ın talimatıyla, koronavirüs (Kovid-19) salgınının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında sahada görev yapan gazetecilere, koronavirüsten’ten korunmaları için koruyucu maske, eldiven ve dezenfektan ürünlerinden oluşan set dağıtıldı.

 

Kaymakam/Belediye Başkan vekili Çam, Türkiye'de salgına karşı bazı meslek gruplarının risk oranlarının yüksek olduğuna dikkat çekerek, “Virüs ile mücadelede neler yapılacağı konusunda toplumun doğru bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi noktasında basın mensupları önemli rol almakta. Bizde, her koşulda dışarıda görev yapmak zorunda olan ve risk altında bulunan meslekler arasında yer alan basın mensuplarının virüsten korunmasına destek olmak amacıyla sahada görev yapan gazeteci arkadaşlarımıza koruyucu malzemelerin içinde bulunduğu bir set dağıttık.” Dedi.

 

Koruyucu malzeme bulunan setler gazetecilere, Belediye Basın sorumlusu Nur Patır tarafından teslim edildi.

İlçede görev yapan Gazeteciler’de, duyarlılıkları ve destekleri için Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam’a teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2020, 17:18

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER