banner113

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları : “Ortak Akıl, Birlikte Yönetim Ve İdeal Bir Kızıltepe“

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları İsmail Ası, Leyla Salman ve belediye birim amirleri mahallelerin sorunlarını yakından takip etmek amacıyla, mahalle muhtarlarını yerinde ziyaret etti. Ziyarette ilçemize bugün gelmesi beklenen yaklaşık 50 kişilik bir Êzidi grubu için yardım çağrısında bulunuldu.

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları : “Ortak Akıl, Birlikte Yönetim Ve İdeal Bir Kızıltepe“


Mahalle muhtarlarını ziyaret eden Eş Başkan İsmail Ası, Leyla Salman ve belediye birim amirleri, "ortak akıl, birlikte yönetim ve ideal bir Kızıltepe" sözünü yerine getirmeye çalıştıklarını söylediler.

Muhtarlarla yaptıkları istişarelerle, mahallelerin sıkıntılarını daha yakından takip etme şansı elde ettiklerini belirten Ası, şöyle konuştu: "Yurttaşlarımız belediyeye gelerek, sıkıntı ve şikayetlerini bizzat bize de aktarabilirler. Bu konuda mahalle muhtarlarının da yurttaşlarımızı bilgilendirmesi önem taşıyor. Muhtarlarımız da bizim gibi halkın iradesi ile seçilmiştir. Bunun için muhtarlarımız çözüm noktasında önayak olmalı, yapılacak hizmet ortaklaşarak yapılmalı.   

Kentte sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal aktivitelere destek olmanın yanı sıra katılım sağlamaya da azami gayret gösterdiklerini vurgulayan Ası, bu anlamda olumlu ve vicdani kararlar alarak hizmetleri sürdürdüklerini belirtti.

Êzidiler için çağrı

Ası, bugün Kızıltepe’ye gelmesi beklenen yaklaşık 50 kişilik bir Êzidi grubu için muhtarlara bilgi vererek, yardım konusunda yurttaşların bilgilendirilmesini istedi.  

Eş Başkan Salman ise şöyle devam etti: "Şeffaf, sorgulanabilir ve eleştiriye açık bir belediye olarak, bütün Kızıltepe için çalışıyoruz. Demokrasinin en önemli temsilcileri muhtarlarımızla başlattığımız toplantılar düzenli şekilde devam edecek. Bu toplantılarla mahallelerimizin sıkıntılarını daha yakından takip ediyoruz. Belediye olarak yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalar, halkımızın hizmet önceliğine göre belirlenecek. Bu anlamda yapılacak her türlü eleştiriye açık bir yönetim anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret sırasında ayrıca muhtarların talep ve istekleri not alındıktan sonra yakın bir tarihte muhtarlarla geniş kapsamlı bir toplantı yapılacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 14:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER