banner113

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanlar Suruç'taki Saldırıyı Kınadı

Kızıltepe Belediye Eş Başkanları İsmail Ası ve Leyla Salman, Suruç'ta onlarca insanın yaşamını yitirmesine ve yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyı kınadı.

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanlar Suruç'taki Saldırıyı Kınadı

Eş Başkanlar "Kobanê'nin yeniden inşası çalışmalarına katılmak üzere Urfa'nın Suruç ilçesine giden ve Amara Kültür Merkezi bahçesinde basın açıklaması yapmak üzere bir araya gelen masum ve sivil insanlara yapılan vahşi ve barbar saldırıyı lanet ve öfkeyle kınıyoruz. Yaşamını yitiren canlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara şifalar diliyoruz... 

Acımız gerçekten çok büyük ve ağırdır. Fakat böylesine insanlık dışı vahşi saldırılar, halklarımızın özgürlük, kardeşlik, barış ve demokrasi mücadelesini, yeni insanlık çağrısını asla yıldıramayacaktır. Sorumluların ve saldırıda ihmali olanların bir an önce tespit edilmesini ve cezalandırılmasını bekliyoruz. Adana, Mersin ve Diyarbakır'daki bombalı saldırıların ardından yaşananların tersine, Suruç'taki masum insanlara karşı böylesine barbarca bir saldırıyı gerçekleştirenler yakalanacaklardır."

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2015, 19:41

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER