Kızıltepe Belediyesi 2 bin Öğrenciye Kırtasiye Malzemesi hediye etti

Kızıltepe Belediyesi 2017-2018 eğitim-öğretim sezonunda okula yeni başlayan 2 bin 1.sınıf öğrencisine kırtasiye malzemesi hediye etti.

Kızıltepe Belediyesi 2 bin Öğrenciye Kırtasiye Malzemesi hediye etti

Kızıltepe Belediye Başkanlığı tarafından Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’ın talimatı ile Mardin Masa/Kızıltepe ekibi tarafından yapılan yardımların ilçe merkezine uzak mahalleler ve Kırsal Mahalleler ( köylerde) bulunan ve yeni eğitim öğretim yılında okula yeni başlayan 2 bin 1.sınıf öğrencisine çeşitli kırtasiye malzemesi hediye etti.

Kırtasiye yardımı ile ilgili Kızıltepe belediyesinden yapılan açıklamada;

“Kaymakam Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş yeni eğitim öğretim yılı başlarken, ilk kez okul sıralarına oturmanın heyecanını yaşayan birinci sınıf öğrencilerini unutmadı. Bir ilki daha gerçekleştiren Kaymakam Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’ın talimatıyla belediyemiz ekipleri, ilkokul birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemelerini hediye etti.

Kaymakam Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş iki bin kişilik kırtasiye malzemesini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile kararlaştırılan ilçeye uzak mahalle ve köylere dağıtımını Kızıltepe Belediyesi ekipleri gerçekleştirdi. Öğrencilere dağıtılan kırtasiye malzemesi içerisinde; beş adet defter, bir düzine kalem, fasulye, sayma çubukları, abaküs, pastel boya, kuru boya, kalem açacağı, silgi gibi on üç parçadan oluşan kırtasiye malzemesi yer almaktadır. Bir nebze de olsa çocuklarını okula gönderecek olan ailelerin masraflarını da minimum düzeye indirerek aile bütçesine katkıda bulunduk. Aynı zamanda çocuklarımıza trafik kurallarını öğretmek adına çocukların eğlenirken öğrenebileceği Trafik Boyama Kitabı da hediye edildi. Boyama kitabının içeriğinde öğrencilere görsellerle ve yazılarla trafik kuralları hakkında bilgiler verilmektedir.  Öğrencilerin heyecanını paylaşan belediye ekibimiz aynı zamanda Kaymakam Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’ında kendilerine yeni eğitim öğretim yılında başarı dileklerini ilettiler.” İfadelerine yer verilen açıklamada ayrıca, Hediye edilen kırtasiye malzemelerini alan öğrencilerin mutluluğu aileleri ve çevreleri ile paylaştığını, Öğrenci ailelerinin de, yeni eğitim öğretim yılında böylesi destekleyici bir eğitim hizmetinden oldukça memnun olduklarını dile getirdikleri ve Çocuklarının mutluluğuna sebep olan Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’a teşekkürlerini ilettikleri belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 15:36

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER