banner113

Kızıltepe Belediye Eş Başkanları İsmail Ası ve Leyla Salman'ın Bayram mesajı

Kızıltepe Belediye Eş Başkanları İsmail Ası ve Leyla Salman Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak halkın bayramını kutladı.

Kızıltepe Belediye Eş Başkanları İsmail Ası ve Leyla Salman'ın Bayram mesajı

Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladıkları mesajda halkın bayramını kutlayan Eş başkanlar Ası ve Salman, “Yıllar boyu insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi evrensel insanî değerleri özendiren, birlik ve beraberliği pekiştirerek toplumsal dokuyu güçlendiren, huzur ve barış atmosferini hâkim kılan özel günlerden olan bir Kurban Bayramı’nı daha  karşılıyoruz.

Coğrafyamızı 40 yıldır yasa boğan ve halen sürmekte olan savaşın tüm yıkıcı sonuçlarına bir kez daha tanıklık ettiğimiz bu acı dolu günlerin, karşılamaya hazırlandığımız bu yılki Kurban Bayramı vesilesiyle savaşın yerini barışın, yıkımın yerini inşanın, düşmanlığın yerini kardeşliğin alacağına olan inancımızı ve sarsılmaz umudumuzu bir kez daha muhafaza ettiğimizi belirtmek istiyoruz. Bu vesileyle bir kez daha halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor; başarı, mutluluk, huzur ve esenlik dolu daha nice bayramlar geçirmesini diliyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 23:04

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER