Kızıltepe Belediye Eş Başkanı İsmail Asi,“En Kısa Zamanda Görevimin Başındayım“

Asi,” Silah sesini duydum, bir baktım yerdeyim”

Kızıltepe Belediye Eş Başkanı İsmail Asi,“En Kısa Zamanda Görevimin Başındayım“
Silahlı saldırıya uğrayan Kızıltepe Belediye Eş Başkanı İsmail Asi, kendisine yapılan saldırının nedenini bilmediğini ve saldırganları tanımadığını belirterek, "Görüşme odasına geçtikten sonra ben sadece silah sesini duydum, sonra bir baktım ki yerdeyim" dedi.

Durumunun iyi olduğunu ve şu an evde tedavisi yapılan İsmail Asi,” yerel seçimlerden sonra halkımız bizi kutlamak için yanımıza geliyordu. Bizler de onları karşılıyorduk. Tabi saldırıyı gerçekleştiren kişiler de geldi ve ben onları da karşıladım. O esnada bana özel olarak konuşmak istediklerini söyleyince bende onlara makam odasında bulunan görüşme odasına götürdüm. Onları da hiçbir şekilde tanımıyorum. Görüşme odasına geçtikten sonra ben sadece silah sesini duydum sonra bir baktım ki yerdeyim. Beni vuranlar da kaçtı. Kurşun benim sağ kolumdan sıyırmış, sağ bacağımdan geçtikten sonra sol bacağımdan da geçmiş" dedi.
Hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildiğini ifade eden Asi, "Allah'a şükür şu anda durumum iyi ve en yakın zaman da ayağa kalkıp hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 21:05

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER