banner113

Kızıltepe Belediye Başkanlığı Yerel Basınla Bir Araya Geldi

Kızıltepe Belediyesi yönetimi Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinden bir gün sonra belediye binasında basın toplantısı gerçekleştirdi.

Kızıltepe Belediye Başkanlığı Yerel Basınla Bir Araya Geldi
Toplantıya Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Yöneticileri ve üyeleri ile Kızıltepe Belediye Eş Başkanı İsmail Ası, Eş Başkan Yardımcıları Adle Kızılay, Şükrü Yıldırım ve M.Nuri Alpaslan, Belediye meclis üyeleri ile Belediye birim müdürleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Eş Başkan Ası, “Cemiyet ziyaretinde yaptığımız daveti geri çevirmediğiniz için siz basın emekçilerine teşekkür ediyorum. Basının üstlendiği rol, yürüttüğü çalışmalar ve bulunduğu koşullar düşünüldüğünde sizin ne kadar zor bir çalışma yürüttüğünüzü daha iyi anlıyoruz. Biz basının rahat koşullarda özgür bir şekilde çalışma yürütmesinin daha verimli olacağına inanıyoruz.” Dedi. Toplantı gazetecilerin Belediye yönetimine; Kızıltepe’ nin sorunları, çözüm önerileri ve gelecekle ilgili projeleri hakkındaki sorularıyla devam etti. Toplantıda Yeni Büyükşehir Yasası ile Büyükşehir Belediyesi ve Kızıltepe Belediyesinin görev dağılımı, Kızıltepe’ nin kronikleşmiş sorunları, Belediyenin borç durumu-gelir gider analizi, yönetimin çözüm önerileri-gelecek projeleri vb. konularda tartışmalar yürütüldü.

Toplantının kapanış konuşmasında Eş Başkan Ası, “ Bizim açımızdan çok verimli bir toplantı oldu. Yönetim olarak yapamadığımız ama halka da anlatmakta zorlandığımız, içimizde kalan her şeyi ortaya döktük. Biz neyi yaptık, neyi yapamadık, neden yapamadık bunların hepsini konuşma imkânı bulduk. Bundan dolayı hepinize geldiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti adına da Cemiyet Başkanı M. Halit Solhan Belediye yönetimine, gazetecilerle bir araya gelerek sorulara verdikleri samimi cevaplardan ötürü teşekkürlerini sundu.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 16:05

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER