banner113

Kızıltepe Belediye Başkanı Mazbatasını Alarak Göreve Başladı.

Mahalli seçimlerde Kızıltepe Belediye Başkanlığı görevine seçilen Nilüfer Elik Yılmaz, mazbatasını alarak yeni göreve başladı.

Kızıltepe Belediye Başkanı Mazbatasını Alarak Göreve Başladı.

31 Mart 2019 tarihimde yapılan Mahalli idareler genel seçimlerinde Halkların Demokratik Partisinden (HDP) Kızıltepe Belediye Başkan adayı gösterilen ve büyük bir farkla bu göreve seçilen yeni belediye başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, bugün Kızıltepe ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı. Elik Yılmaz mazbatasını almaya HDP il eş başkanı Eylem Amak, Kızıltepe HDP ilçe başkanı M.Şirin Öbek ve DBP ilçe başkanı Hıdır Karataş ve encümen üyeleri ile birlikte aldı. Başkan Elik Yılmaz le birlikte Belediye meclisi encümeni Salih Kuday'da mazbatasını aldı.

Belediye başkanı Nilüfer Elik Yılmaz mazbatasını aldıktan sonra Kızıltepe belediyesine geçerek görevine başlarken, Belediye ye gelirken Belediye başkanlığı hizmet binasının önünde toplanan partililerin tebriklerini kabul etti. Başkan Elik Yılmaz burada yaptığı kısa konuşmada Kızıltepelilerin iradelerine sahip çıktığını ve kendilerine çok teşekkür ettiğini belirterek, Seçim sürecin kendilerine destek veren parti çalışanları ve emeği geçenlere teşekkür ederek, önceki Belediye başkaları İsmail Asi ile Leyla Salman’a selamlarını gönderdiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 09:02

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER