Kızıltepe AK Parti SKM açılışı ile Aday ve Proje tanıtımı yapıldı

AK Parti Kızıltepe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) büyük ve coşkulu bir kalabalığın katılımı ile açılışı yapıldı.

Kızıltepe AK Parti SKM açılışı ile Aday ve Proje tanıtımı yapıldı
Açılışın ardından bir düğün salonunda Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Şükrü Cevheroğlu, projelerini basına, partililere ve katılımcılara açıkladı.

 

Ak Parti Kızıltepe belediye başkan adayı bugün açılışı yapılan SKM öncesi sabah basın mensupları ile bir araya gelerek projeleri ve çalışmaları hakkında bir sohbet toplantısı düzenledi. Ak Parti il başkanı Faruk Kılıç, ilçe başkanı Aydın Yücedağ, il-ilçe yöneticilerinin de katıldığı toplantıya ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları iştirak ettiler.

KIZILTPE SKM AÇILIŞI GERÖEKLEŞTİRİLDİ.

Basın mensupları ile yapılan toplantının ardında yerel seçim çalışmalarının yürütüleceği AK Parti SKM’nin açılışı gerçekleştirildi. Büyük bir katılım ve ilginin olduğu açılış AK Parti 25-26. dönem Mardin Milletvekili ve MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, Ak Parti il başkanı Faruk Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Kızıltepe ilçe başkanı Aydın Yücedağ, Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Şükrü Cevheroğlu ve Artuklu belediye başkan adayı A.Kadir Tutaşı tarafından kesilen kurdele ile gerçekleştirildi.

ADAY VE PROJE TANITIMI YAPILDI.

Gerçekleştirilen SKM açılışının ardından il-ilçe başkanları, adaylar, partililer ve katılımcılar eski hastane caddesinden aday ve proje tanıtımının yapılacağı düğün salonuna yayan olarak kalabalık bir grup halinde yürüyerek gittiler.

İlçe başkanı Aydın Yücedağ’ın açılış konuşmasını yaptığı proğramda Kızıltepe’nin daha iyi ve layık olduğu hizmetlere kavuşması için İlçe adayı Cevheroğlu ile Büyükşehir adayı Kahraman’a destek isteyen Yücedağ daha sonra sözü Kızıltepe Belediye başkan adayı Şükrü Cevheroğlu’na bıraktı.

Salonu dolduran kalabalığın coşkulu tezahüratları altında kürsüye çıkan Kızıltepe Belediye başkan adayı Şükrü Cevheroğlu Kızıltepe’nin kaybettiği zamanın sonuna geldiğini belirterek artık hizmete talip olmaları gerektiğini belirterek projelerini slayt gösterisi eşliğinde anlattı. Cevheroğlu,  “Halkımız için çok teşekkür ederiz. Yola çıktığımız da şiarımız samimiyet, tevazu ve cesaretti.  Milletimiz bu samimiyetimizi görünce bize de samimi olacak. Bugünkü kalabalık kitle ve tevazu için Kızıltepe halkına çok teşekkür ederim. Allah’ın izniyle 31 Mart’tan sonra bütün vaatlerimizi yerine getireceğiz. Kızıltepe çok büyük bir şehrimizdir. 250 bin nüfusu var ve Türkiye’nin 50 ilinden daha büyüktür. Çok büyük hizmetler yapmalıyız.  Yeter ki milletimiz bize bu imkanı versin. İnşallah bugünkü kalabalık ve coşku 31 Mart’ta daha da çoğalacak. Milletimizin teveccühü daha artacaktır inşallah.” Dedi.

“TEPE HALKA KAZANDIRILACAK”

Askeri alan olarak halka kapalı olan Tepeyi halka kazandıracaklarını anlatan Cevheroğlu,  “Kızıltepe çok tarihi bir tepedir. Ama maalesef bu tepe inşaatlarla ve beton binalarla istila edilmiş durumda. İnşallah bize yetki verildiği zaman kültür varlıklarından izin alacağız ve o inşaatları tek tek kaldıracağız. Tepemizi yaşam alanı haline getireceğiz. Milletimiz o tepenin üzerinde ailecek vakit geçirip Kızıltepe’yi seyredecek.  Akşamları da yürüyebilecekleri bir alan olacak. Tepenin ismini de değiştirip “Yeşiltepe” yapacağız. şeklinde konuşan Cevheroğlu, bir diğer askeri alan olan Alay’ın da MSB ile yapacakları görüşmeler neticesinde Millet bahçesine dönüştürecekleri sözünü verirken çiftçilere de Elektrik müjdesi verdi. “ Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, Enerji bakanı ve Tarım Orman ve hayvancılık bakanlarının da bulunduğu bir görüşmede tarımda kullanılan elektriğin bundan böyle sanayi tarifesi il değil tarımsal tarifeden fiyatlandırılacağı konusunda müjde verildi” dedi.

ARTIK MİLLETİN HUZURA İHTİYACI VAR

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman da yaptığı konuşmada “Gerçekten de Kızıltepe halkı kardeşlerine sahip çıktı. Hiçbir dönemde Kızıltepe’yi böyle görmedim. Artık bazı şeylerin zamanı geldi. Artık milletimizin huzura ihtiyacı var, milletimizin hizmete, iyiliğe ihtiyacı var. Milletimizin batıdaki insanlar gibi yaşaması için elimizden gelen hizmeti sunacağız.” Açıklamalarına yer veren Kahraman seçilmeleri durumunda Mardin’e Huzur ve hizmet ortamı vaat ettiklerini belirterek,  Kürtçe olarak artık yeter diyerek, “20 yıldır destek olarak verdiğiniz her oy kurşun, hendek ve çukura dönüştü. Öz yönetim dediler dışarıdan yönetildiler. Asıl öz yönetim içinizden çıkan bu kardeşinizi seçmektir. Kendi iradenizin tecellisi için bize destek verin.”

HALK MECLİSLERİ KURULACAK

Mardin Büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Vejdi kahraman konuşmasında seçilmeleri durumundan oluşturacakları halk meclisleri ile halkın kararları doğrultusunda karar alacaklarını ve halkın onaylamadığı hiçbir kararı uygulamayacaklarını söyleyerek, “Çocuklarımızın geleceği ve huzur ortamının devamı için sizden destek istiyoruz. Bir daha korku, üzüntü, gözyaşı görmek istemiyoruz. Mardin için sizden yetki destek istiyorum. 2014 yılındaki seçimlerde maddi manevi hayatımın yarısını ortaya koydum. Şimdi de diğer yarısını koyuyorum.” şeklinde konuştu.

Ak Parti il başkanı Faruk Kılıç’da yaptığı konuşmada, Milattan öncesine dayanan geçmişi ile Kızıltepe’nin hak etmediği bir durumda olduğunu ve 50 ya yakın ilden büyük 300 bine yakın nüfusu ile büyük bir köy konumunda olduğunu belirterek Kızıltepe adaylarının projelerinin hayata geçirilmesi için tercihlerini bu yönde kullanmaları gerektiğini ve Kızıltepenin ancak Ak Parti belediyeciliği ile tanışmasıyla gerçek hizmet ile tanışacağını söyledi.

Programa katılan ve bir konuşma yapan MKYK üyesi Orhan Miroğlu ise, “Mardin’de 4 seçime katıldım. Hiçbir dönemde böyle bir kalabalık görmedim.  Milletimiz bu seçimde haklarını koruyacak ve adaylarımıza destek verecek. Adaylarımızın kazanacağına inanıyorum.” açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 14:52

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER