banner113

Kızıltepe Ak Parti Kadın Kolları “ Kadına Şiddet Ve Kötü Bakış Yok Olsun”

Kızıltepe Ak Parti Kadın Kolları Canan Dere Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli ziyaretler yaparak kutladılar.

Kızıltepe Ak Parti Kadın Kolları “ Kadına Şiddet Ve Kötü Bakış Yok Olsun”
Kızıltepe Ak Parti Kadın Kolları Canan Dere Özçelik  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklamada bulundu.
Açıklamasında "

Bugün Kızıltepe Ak Parti Kadın Kolları olarak önemli bir noktaya değinmek için toplandık. Bu hafta 8 mart dünya kadınlar günü münasebetiyle tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutlarız.

Hepinizin bilgisi üzerine 16 Şubat günü ülkemizde çok ama çok çirkin bir olay yaşandı. Özgecan ASLAN kardeşimizinin  olayı bütün Türkiye’yi ve özellikle biz kadınları derinden üzmüştür.  Yaşanmış olay için üzüntülerimizi belirtip lanetliyoruz, şiddetle kınıyoruz. Ailesine başsağlığı diliyoruz. Katillerin en ağır cezalarla cezalandırılmasını istiyoruz.

ÖZGE ‘CAN’IMIZ ÖLMESİN, KADINA ŞİDDET VE KÖTÜ BAKIŞ YOK OLSUN.

Böyle anlamlı bir günde Şöför kardeşlerimizin de dikkatini çekmek için Kızıltepe Minibüsçüler kooperatifini ziyaret ederek şöförlerimize karanfil dağıttık. Karanfillerin üzerine de peygamber efendimizin sözü olan ‘’ SİZ KADINLARI ALLAH’IN EMANETİ OLARAK ALDINIZ’’ yazarak şöför kardeşlerimize takdim ettik. Tüm Şöför kardeşlerimizin taşıdığı canların kendilerine emanet olduğu ve emanetlere sahip çıkması gerektiği belirtildi.

Ayrıca Hastanede yatan bayanlarımızı  da unutmadık!  Kızıltepe devlet hastanesinde yatan bayanlarımızı ziyaret ederek  8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık. Hasta bayanlarımıza  Allahtan şifalar dileyip çiçek takdim ettik.  Acılar paylaştıkça azalır.

Bütün Türkiye’nin ve bilhassa kadınların bu konuya dikkat çekerek gerekli hassasiyeti göstermelerini diliyorum. Türkiye’de ve dünyada kadına şiddetin yaşanmadığı bilinçli bir toplum olmasını diliyorum"dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 23:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER