banner113

Kızıltepe Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Canan ÖZÇELİK Güven Tazeledi

Ak parti İlçe teşkilatı 4 olağan Kadın Kolları Başkanlığı kongresi 11.01.2015 tarihinde yaptı.

Kızıltepe Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Canan ÖZÇELİK Güven Tazeledi

Tek liste  halinde  oylanan listeye Canan ÖZÇELİK  tekrardan başkan seçildi.

Kızıltepe İlçe Kadın Kolları 4. Olağan kongresi Kızıltepe Metem salonunda yapıldı. Kongreye Mardin Milletvekili Abdurrahim AKDAĞ , Kızıltepe İlçe Başkanı Murat DURGAN, Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep ALKIŞ ve partililer katıldı.

Kızıltepe Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Canan ÖZÇELİK  yaptığı konuşmada;

“Sayın divan, Sayın vekilim, sayın il başkanım, değerli ilçe başkanlarım, değerli Mardin il kadın kolları başkanım, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarım, basının güzide temsilcileri, değerli delegasyon ve siz değerli ak parti ailesi, ak parti kadın kolları 4. olağan kongremize hoş geldiniz. Hun bi xer hatin , ehlen ve sehlen.

 

Ben sizi Hz. Hüseyin’in seyit selamıyla, ümmetin yol göstericisi Peygamberimiz Hz. Muhammed’in  ümmet selamıyla,  bu davaya gönül vermiş kardeşlerimin yüreğindeki  sıcaklığın selamıyla , Kızıltepe kadınlarının anne şefkati ve sevgi dolu selamlarıyla selamlıyorum..

 

Burası Kızıltepe, burası Mardin’in kalbi, burası havası sıcak insanı sıcak bir diyar. Burası Mezopotamya, burada tarih kanla yazıldı demokrasi, kardeşlik ve barışla devam edecektir.

 

Haziran ayından bu yana bu görevi yürütmekteyim. Öncelikle bu görevi bana layık gören değerli büyüklerime ve bu yolda beni yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu görevi layıkıyla yapacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. Bölgemiz ve özellikle Kızıltepe ilçemizin hizmete çok ihtiyacı bulunmaktadır. Bu bilinçle imkanlar elverdiği müddetçe en mükemmel hizmeti ilçemize sağlamayı düşünüyorum. Değerli anneler, her başarının ardında bir kadın desteği olduğunu unutmamak gerekir.  Katılımlarınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Yapacak daha çok işimiz var diyerek Kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 18:51

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
selahattin sırdaş
selahattin sırdaş - 9 yıl Önce

Kızıltepeye gücüne güc kata

SIRADAKİ HABER