banner113

Kızıltepe Ak Parti İlçe Başkanı Aydın YÜCEDAĞ,Sel Mağduru Aileleri Ziyaret Etti.

Kızıltepe Ak Parti İlçe Başkanı Aydın YÜCEDAĞ mağdur vatandaşları ziyaret ederek yağmurun evlere verdiği zararı yerinde inceledi.

Kızıltepe Ak Parti İlçe Başkanı Aydın YÜCEDAĞ,Sel Mağduru Aileleri Ziyaret Etti.

Kızıltepe Ak Parti İlçe Başkanı Aydın YÜCEDAĞ selden en çok etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. 

 Vatandaşlarla görüşen YÜCEDAĞ, Su baskını olduğu dünden beri  belediye bünyesinde kurulan ekiplerin, suların tahliyesi ve temizlik çalışmalarında vatandaşlara destek verdiğini ifade eden Yücedağ, "Mağdur ailelerimizin  yaralarını sarmak için buradayız.

 YÜCEDAĞ , yaptığı açıklamada, selden kaynaklanan mağduriyetlerin en kısa zamanda giderileceğini belirterek, " Kaymakamlığımız,Belediyemiz bütün ekiplerimiz ile Vatandaşımızın her zaman yanındayız. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu yıl yaşadığımız en büyük yağışlarından biri. Metrekareye çok kilogram yağış düştüğü söyleniyor." diye konuştu.

 Kızıltepe’ de  son yılların en büyük yağışını aldığını dile getirerek, "Bazı mahallelerde evlerimizin bir kısmı  büyük zarar gördü. Devletimiz şu anda elini uzatmış durumda bütün vatandaşlarımıza. Biz de bütün vatandaşlarımızla görüştük. En kısa sürede yaraların sarılması için büyük çaba göstereceğiz." ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2018, 09:49

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER