banner113

Kızıltepe Ak Parti Darbeye Karşı Gece Nöbetinde

Dün bir kısım TSK mensubunun darbe teşebbüsü üzerine ülkenin her yerinde başlatılan alanlara çıkma ve darbeye karşı gösteriler sürüyor.

Kızıltepe Ak Parti Darbeye Karşı Gece Nöbetinde
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere bir çok bakan’ın halka yaptığı gece nöbeti çağrısı üzerine ülkenin dört bir tarafında yeniden meydanlara inen halk kitleleri darbeye tepki ve protesto gösterilerine devam ederken Ak Parti Kızıltepe teşkilatı da parti binası önünde nöbetini sürdürdü.

 

Mardin merkezde gösteriler sürerken Kızıltepe ilçesinde Ak Parti İlçe teşkilatı da FETÖ’nün darbe girişimini protesto etmek amacıyla parti binası önünde bir araya geldi. İlçe başkanı Murat Durgan yaşanan süreç ile ilgili olarak bir basın açıklaması düzenledi.

 

Parti binası önünde partililerle beraber açıklama yapan Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Murat Durgan şöyle konuştu:

“Ülkemizde her alana sızan bir paralel çetenin, örgütün giriştiği bu darbe teşebbüsünü kınıyoruz. Şerden hayır doğar mantığıyla bundan da çok hayır çıkacağını umuyoruz. Sonun başlangıcı diyoruz buna inşallah. Ülkemiz bu şerden de hayırlı bir şekilde çıkacak. Ülkemiz yaşanan bu sıkıntıları dizginleyecek. Bu paralel çetenin de sonu gelecek. Eskiden valiler darbecilere selam çakıyordu bu sefer valiler bürokratlar darbecilere tokat çaktı. Gerçekten darbe tarihinde böyle şeyler görülmemiştir. Tugay komutanı vali beyi arıyor diyor ki ben sıkıyönetim komutanıyım bana bağlı olarak çalışacaksın manasında sözler kullanması üzerine Vali bey gerçekten dediğim gibi Tugay komutanına tokadı çakıyor ve gelip ben seni alacağım diyor. Kızıltepe Emniyetini tebrik ediyorum, Allah razı olsun hareketliliği bile önledi bu aşamada askeri küvvetlerin önüne TOMA’ları yerleştirdi garnizonlardan kışlalardan dışarı çıkmaları bile önlendi.” dedi

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 15:20

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER