banner113

Kaymakamlık Kupası Bilarda Turnuvası Başladı.

Kızıltepe Kaymakamlığı tarafından başlatılan Bahar Turnuvası Kaymakamlık Bilardo şampiyonasının kuraları çekildi.

Kaymakamlık Kupası Bilarda Turnuvası Başladı.

İlçe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’in de hazır bulunduğu Bilardo şampiyonası 2 kategoride yapılacak. 3 Bant 3 Top ve Amerikan Bilardosu şeklinde iki ayrı turnuva olarak yapılacak müsabakalara Amerikan Bilardosuna 32, 3 Bant 3 Top Bilardo elemelerine 64 kişi yarışacak.

 

Tek eleme usulü ile yapılacak turnuvanın yaklaşık bir hafta sürmesi beklenirken dereceye girenlere kupa ve para ödülü verilecek.

 

Amerikan Bilardo elemeleri Gençlik kafede, 3 Bant 3 Top Bilardo elemeleri ise Ekol kafede yapılacak. 8 Nisan tarihinde yapılan kura çekimi ile start alan her iki branştaki müsabakalar sonucunda birinci gelen bilardoculara 1.500 lira, ikincilere 1.000 lira ve üçüncü gelenlere ise 500 lira para ödülü verilecek.

 

İlçe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş Bilardo Turnuvasının kura çekimine yaptığı açıklamada, “ ilçemizde düzenleyeceğimiz bahar turnuvası kapsamında ödüllü halı saha futbol, Voleybol, Bilardo ve Satranç turnuvaları yapıyoruz. Bugün Bilardo turnuvasının kura çekimi için bir araya geldik. Bu turnuvalar yapmamızdaki amacımız ilçede gençlere yönelik olarak sportif ve kültürel faaliyetlere destek olmaktır. Turnuvanın fail play kuralları ve dostluk içinde geçmesini diliyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 14:00

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER