Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam’ın Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu bayram kurbanların kesilip, ihtiyaç sahipleri ile buluştuğu özel günlerden biridir.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam’ın Kurban Bayramı Mesajı
Yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekilen bu bayramda kesilen kurbanlar, kurban kesemeyen kişilere dağıtılarak yardımda bulunulur.  Bugünün manevi huzuruyla küsler barışır, kalabalık sofralar kurulup küçükler büyükleri hatırlar.
Özünde sevgi dolu bir kucaklaşma olan Kurban Bayramı, toplumsal hayatımız açısından da büyük bir öneme sahiptir. Ülkemiz her ne kadar normalleşme sürecine girmiş olsa da bizler bu bayramda tedbirleri elden bırakmayalım. Koronavirüs ile olan mücadelemize devam ediyoruz. Ülkemizde aşılama çalışmaları çok iyi bir şekilde yürütülmekte. İlçemizde de aşılama çalışmaları titizlikle yürütülüyor. Aşı olmayan vatandaşlarımız bayramda da aşılarını olabilirler. Bu konuda biraz daha hassas davranalım.
Diliyorum ki bu bayram sağlık dolu günleri de beraberinde getirir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2021, 13:13

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER