Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam'ın Kurban Bayramı Mesajı

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam'ın Kurban Bayramı Mesajı

Toplumsal birlikteliğin yaşandığı, ortak değerlerimizin anımsandığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı bizlere, Hz. İbrahim ile  Hz. İsmail’in sadakat ve teslimiyetini hatırlatır.  Bugün Allah’a yakınlaşmaya vesile olan en özel günlerden biridir.  Bugünün mahiyeti ile kesilen kurbanlar, kurban kesemeyen kişilere dağıtılarak yardımda bulunulur. Bu yardım bizlere huzur verir, bu huzur Allah´ın verdiği imkânla ona olan şükrümüzü eda etmenin manevi hazzıdır.

Hepinizin bildiği gibi bu yıl tüm dünya Kovid salgınıyla mücadele ediyor. Bizler de bu mücadelemizi en iyi şekilde sürdürüyoruz. Ülkemizin normalleşme sürecine girdiği şu günlerde de tedbiri elden bırakmayalım. Bu bayramda sevdiklerimizi evlerine gidip ziyaret etmek yerine telefonla arayarak bayramlarını kutlayalım. Unutmayalım ki bu günler geçici eğer sabırlı olursak güzel günler yakında.

Kurban Bayramı’nın ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Sizi size, sizi Allah'a emanet ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2020, 09:14

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER