banner113

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam’ın 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Milli Birlik Günü Mesajı

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam’ın 15 Temmuz Demokrasi Zaferi  Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz milletimizin tek yürek olup demokrasiye sahip çıktığı gündür. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın çağrısıyla korkusuzca meydanlara çıkan milletimiz kendisine silah doğrultanlara karşı kahramanca savaşmıştır.  Hafızalara kazınan bugün, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren destansı bir zafer. Milletimiz göstermiş olduğu bu mücadele ile milletin sözünün üstünde bir sözün olmadığını ortaya koyarak bugünü tarihe altın harflerle yazdı.

 15 Temmuz gecesi milletimizin ve ülkemizin istikbalini korumak için uçakların, tankların, kurşunların karşısına dikilen kahraman milletimiz, milli iradeye sımsıkı sahip çıktı.  Ülkemizi bölmek isteyen vatan hainlerine gereken cevabı veren milletimiz bağımsızlığından ödün vermeyeceğini bir kez daha ortaya koydu. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın bağımsızlığı, birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor ve ailelerine baş sağlığı diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2020, 18:30

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER