banner113

Kaymakam Yüzer Yılbaşı Akşamında Vatandaş ve görevlileri Ziyaret Etti.

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Mehmet Yüzer, yeni yıla girerken çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip yeni yıllarını kutladı

Kaymakam Yüzer Yılbaşı Akşamında Vatandaş ve görevlileri Ziyaret Etti.

Kaymakam/Belediye Başkan vekili Mehmet Yüzer, 2018'in son akşamında ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ziyaret etti. Yüzer'in ilk olarak Kızıltepe Devlet Hastanesi Acil Servisinde tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulunup sohbet ederek vatandaş ve hastane personelinin yeni yıllarını kutladı. Daha sonra hastanede yatan hastaları da ziyaret eden Yüzer burada 2018’in son gününde doğum yapan aileyi ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaymakam Yüzer'e Kızıltepe Devlet Hastanesi başhekimi Ömer Acar ve hastane yöneticileri de eşlik etti.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer Yılbaşı ziyaret ve denetleme kapsamında, Orgeneral Kaya Yazgan Kışlası'nda vatani görevini yapan Komutan ve Mehmetçikleri, Bölge Trafik ve Denetleme İstasyonu'nda görev yapan Polis memurları ve Zabıta Amirliğinde görevli zabıta personellerini ziyaret ederek bir araya gelip sohbet etti, yeni yıllarını kutlayıp hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer resmi kurum ziyaretlerinin yanı sıra Kızıltepe çarşı merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanında gençlerle bir araya gelip kendileri ile sohbet etti. Ziyartelerde İlçe emniyet müdürü Emin Yıldırım'da katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2019, 13:09

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER