Kaymakam Yüzer sel yaşanan bölgelerde incelemelerde bulundu

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, Kızıltepe’de yaşanan şiddetli yağışlar sonrası meydana gelen selden zarar gören yerlerde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Yüzer sel yaşanan bölgelerde incelemelerde bulundu

Kızıltepe ilçe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, son günlerde etili olan şiddetli yağışların ardından yağmur sularının meydana getirdiği selden zarar gören ilçeye bağlı kırsalda yer alan Şenyurt, Dikmen, Harmandüzü, Günlüce ve Eşme Mahallelerini ziyaret ederek buralarda selden dolayı meydana gelen hasarları yerinde inceledi.Yüzer ziyaret ettiği yerleşim alanlarında mağdur aileler ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

 

Son günlerde bölgemizde ve ilçe genelinde yağan şiddetli yağmur sonrası sel nedeniyle bazı kırsal mahallelerimizde hasarlar oluştu diyen Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer: “Kırsal mahallelerimizde oluşan hasarları bizzat yerinde inceleyip tespit ettik. AFAD ve belediye ekiplerimiz, zarar gören kırsal mahallelerimizde çalışmaya başladılar. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun, bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını temenni ediyorum. Ekiplerimiz en kısa sürede gerekli yerlere müdahale etmeye gayret ettiler. İnşallah kısa sürede bu çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımıza yardımcı olacaklardır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 20:31

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER