Kaymakam Güldoğan’dan Zahirecilere Veda Ziyareti

Son İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri tayin kararnamesi ile Muğla’nın Dalaman İlçe Kaymakamlığına atanan Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan Kızıltepe Zahireciler Derneğine veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Güldoğan’dan Zahirecilere Veda Ziyareti

Kızıltepe Zahireciler Dernek Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Zahireci esnafları tarafından karşılanan Kaymakam Ali Güldoğan burada yaptığı konuşmada Kızıltepe Zahireciler Derneği her zaman yanımızda ayrı bir yeri olmuştur. İstihdama önemli katkı sunan devasa bir proje olan Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini zahirecilerin dayanışmasıyla hayata geçirdiler.  Kızıltepe zahireci esnaflarımızın ekonomik ve sosyal alanda ortaya koydukları örnek dayanışma ve başarılarının devamını diliyorum.Dedi.

Ziyaret dolayısıyla bir konuşma yapan Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter   “Sayın Kaymakamımız iki sene Mardin Vali yardımcılığı yaklaşık iki sene de Kızıltepe Kaymakamlığı olmak üzere yaklaşık dört senedir Mardin İlimize hizmet ettiler.    Geçen bu sürede gerek Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Çalışmalarımızda, gerek Kızıltepe Zahireciler Derneği faaliyetlerimizde sık sık ziyaret edip, sorunlarımızı aktarıp, çalışma ve faaliyetlerimizle ilgili kendilerine bilgi aktardığımızda, her zaman bizi güler yüz ile karşılarlardı ve sorunların çözümüne katkı sunarlardı. Bunun için kendilerine teşekkür ediyor ve yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz. “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 22:38

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER