banner113

Kaymakam Güldoğan Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Kızıltepe kaymakamı Ali Güldoğan, Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetine iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Güldoğan Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Son kararnameyle Mardin vali yardımcılığı görevinden Kızıltepe kaymakamlığına görevine atanan Ali Güldoğan, ilçede faaliyet yürüten Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

 Kaymakam Güldoğan’ı Kızıltepe Gazeteciler Başkanı Mehmet Halit Solhan ile Cemiyetin yönetici ve üyeleri karşıladı.

 Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kaymakam Güldoğan, kendisine yapılan ziyaretlerin ardından kendisinin de iade-i ziyaretlerde bulunduğunu söyledi.

 Sohbette bazı konulara değinen ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kızıltepe Kaymakamı Güldoğan İlk olarak, ilçeyi temsil edecek bir tanıtım logo çalışması yürüttüklerini, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti. İlçenin katma değerleri hakkında ön çalışma yaptıklarını sözlerine ekleyen Güldoğan, çalışma bitiminde bunu kitap haline dönüştürüp ilçenin kimliğini oluşturacaklarını söyledi.

Eğitimde sınıf mevcut sayısının küçültülmesi için çalışma yürüttüklerini vurgulayan Güldoğan, Cami, kubbe, Kilise gibi tarihi yerleri turizme kazandırmak için çalışma başlatacaklarını, doğa ve ziraat fakültesi çalışmalarına başlanması için ise YÖK’ten onay çıkmasını beklediklerini belirtti.

 Kızıltepe Gazeteciler Başkanı Mehmet Halit Solhan ile gazeteciler de ilçe Kaymakamının ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek ilçenin daha iyi bir duruma gelmesi konusunda yapılacak tüm olumlu çalışmalara desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ederek ilçeyle ilgili sıkıntı ve sorunları aktardılar.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2015, 00:29

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER