banner113

Kaymakam Güldoğan Hububat Ticaret Merkezini Ziyaret Etti

Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi esnafını ziyaret etti.

Kaymakam Güldoğan Hububat Ticaret Merkezini Ziyaret Etti
Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Zahireci esnaflar tarafından karşılanan Kaymakam Güldoğan Hububat Ticaret merkezini gezerek incelemede bulundu. Zahireciler Derneği yönetim kurulu üyeleri ve zahireci esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Kaymakamı Güldoğan ziyarette yaptığı açıklamada Kızıltepe Hububat Ticaret merkezi hakkında olumlu duyumlar aldığını belirterek şöyle dedi:

“Bu gün buraya gelip, Zahireci esnaflarımızı ve Hububat Merkezini yerinde gördük. Muhteşem bir proje bu kadar büyük olduğunu tahmin etmiyorduk. Bölgemizin Hububat ticaretini uzun yıllar karşılayabilecek kapasitede tasarlanarak, her türlü detay düşünülmüş. En önemlisi böylesine büyük ve yüksek maliyetli bu projenin yapımında hiçbir kurumdan hibe, katkı, destek almadan zahireci esnaflarımızın öz sermayesiyle, birlik, beraberlik ve dayanışması ruhuyla yapılmış olmasıdır. Zahireci esnaflarımızı ve projede emeği geçen Mühendis, mimar ve teknik ekibi kutluyorum.” dedi

Ziyaret ile ilgi bir konuşma yapan Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet şerif Öter ise Sayın kaymakamımız Ali Güldoğan’ın ziyaretleri kendilerini mutlu ettiğini belirterek. şunları söyledi:
“Hububat Ticaret merkezi Mardin, Dokuz ilçemiz ve bölge pazarı konumundadır. Bu proje birlik, beraberliğin nelere kadir olduğunun canlı örneğidir. Umudumuz ve beklentimiz bölgemizde ve ülkemizde yaşanan şiddet ortamın huzura kavuşması ve Allah’ın izniyle birlik, beraberlik içerisinde bölgemizin kalkınmasına katkı sunacak Başka projeler hayata geçireceğiz.”dedi

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 19:52

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER