banner113

Kaymakam Ermiş: Engeliler Derneğinin tüm eksikleri giderilecek

3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı Kızıltepe Engeliler Derneği’ni ziyaret etti.

Kaymakam Ermiş: Engeliler Derneğinin tüm eksikleri giderilecek

3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı Kızıltepe Engeliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernekte engeliler tarafından karşılanan Kaymak Ermiş, dernek binasında yaptıkları incelemelerden sonra karşılaştığı tablo karşısında engellilerden devlet adına özür diledi. Gördükleri eksikleri tek tek not aldıran Ermiş, engellilerin tüm esiklerinin karşılaması talimatını verdi.

Engellilerin toplumun bir gerçeği olduğunu belirten Ermiş, dernek binasının 5 yıllık kirasını, boya badanasını, tamiratını, sosyal gereçler, internet bağlantısı, temizlik personeli gibi yardımların en kısa sürede yapılacağını söyledi. Asansörün çalışmadığını gören Kaymakam Ermiş, asansörün hemen tamir edileceğini kaydetti.

Dernek Başkanı Türkan Yılmaz ise yapılan ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplumda 2. Sınıf olmak istemediklerini aktaran Yılmaz, karşılaştıkları sıkıntılar hakkında bilgi verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2013, 17:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER