banner113

Kaymakam Ermiş; Başarıyı Altın ile Ödüllendirdi

Kaymakam Ermiş; başarılı öğrencileri altın ile ödüllendirdi

Kaymakam Ermiş; Başarıyı Altın ile Ödüllendirdi
Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş resim sergisinde başarı gösteren öğrencileri altın ile ödüllendirdi.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bulunan Mehmet Emin Değer ortaokulunun geçen günlerde öğrencilerin yaptığı yaklaşık 200 karma resim sergisinin açılışına katılan ilçe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş en güzel üç eserin sahibi öğrencileri çeyrek altın ile ödüllendirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç ve beraberinde okul Müdürü Osman Bayır, resim öğretmeni Birsen Kaya ve öğrenciler Aynur, Ayşegül Kaya kardeşler ile Esra Demirkaya ile ilçe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i makamında ziyaret etti.
Öğrencilere ödüllerini takdim ettikten sonra bir açıklama yapan ilçe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, öğrencilerin Türkiye ve Dünya çapında iyi ressam olmaları temennisinde bulundu.
Kaymakam Ermiş, “ Geçen gün Mehmet Emin Değer ortaokulumuzun resim açılışına iştirak ettik. Özellikle üç öğrencimizin çok güzel çalışmalar yaptığını gördük. Resim sergisine katkılarından dolayı kendilerini çeyrek altınla ödüllendirme kararı aldık. Özellikle Okul müdürümüzü resim öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah ilerde belki güzel sanatlar okuma imkanı olur. Altın ödüllerimizde onlara bir hatıra olmasını istedik. İnşallah ileride Türkiye çapında Dünya çapında iyi ressamlar olurlar Ülkemizi iyi noktalarda temsil ederler.” Temennisinde bulundu.(Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 13:24

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER