banner113

Kayıp genç Şanlıurfa'da bulundu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 2 gün önce işe gideceğini söyleyerek evden çıkan ve kendisinden haber alınamayan genç, Şanlıurfa'da bulundu.

Kayıp genç Şanlıurfa'da bulundu

2 gün önce sabah işe gideceğini söyleyerek evden ayrılan ve ardından kendisinden haber alınamayan İbrahim Özdemir (18), yapılan çalışma sonucu Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bulunarak ailesine teslim edildi.

Özdemir’in kaybolmasının ardından, polisin çalışmaları sonucu izine Şanlıurfa'da ulaşıldı. Viranşehir'de olduğu tespit edilmesinin ardından ailesine haber verilen Özdemir, ailesi tarafından teslim alındı.

Amcası Abdulvahap Özdemir, şunları söyledi: “İbrahim ortadan kaybolduktan sonra başına bir şey gelmiş ya da bir şey gelecek diye çok korkmuştuk. Çok şükür kendisine ulaştık. O kadar sevinçliyiz ki anlatılmaz. Gerçekten çok zor bir durum. Bizim başımıza geldi, Allah kimsenin başına getirmesin. İbrahim'in bulunmasında hem İLKHA’ın hem de Kızıltepe Emniyet müdürümüz sayın Aykut Çetinkaya’ın katkısı çok oldu. İLKHA haberi yaptıktan sonra haber her yerde servis edildi ve herkes İbrahim'i bulmak için adeta sosyal medya üzerinden seferber oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü de sıkı bir çalışma yaptı. Ve çok şükür İbrahim'e ulaştık. Oğlumuzun bulunmasına emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun.” (Mehmet Aslan - İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 10:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER