banner113

Kadın Merkezi ve Halk Eğitim arasında işbirliği protokolü imzaladı.

Kızıltepe Belediyesi Nuda Kadın Danışma Merkezi kadınlara çeşitli dallarda kurs verilmesi amacıyla Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi ile protokol imzaladı.

Kadın Merkezi ve Halk Eğitim arasında işbirliği protokolü imzaladı.
Kızıltepe Belediye Başkanlığında düzenlenen protokol törenine Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman,Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hadi Gökdemir ve görevliler katıldı.
Kızıltepe Belediyesi Nuda Kadın Danışma Merkezi ile Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında ,ilçede kadınlara yönelik sosyal kültürel,Mesleki,okuma yazma 1. kademe kurslarının açılması,nitelikli iş gücü oluşturmak,istihdam alanı açmak,sosyal ve ekonomik yaşama katılımlarını sağlamak, kamu sivil toplum ve özel sektör arasındaki işbirliğine katkıda bulundurmak için protokol yapıldı.
Protokolda konuşan Belediye Başkan yardımcısı Leyla Salman, haklarını bilen, yeteneklerinin farkında olan, sürekli kendini geliştiren, daha donanımlı, özgüveni daha yüksek, sosyal hayatta daha sağlam duran bir kadın profili hepimiz için iyi bir örnektir.Kızıltepe Belediyesi Nuda Kadın Danışma Merkezinde sürdürdüğümüz faaliyetlerle kadınlarımızı bu noktaya taşımanın gayreti içerisindeyiz. Kadınlarımızı sosyo-kültürel hayata daha fazla katmak ve onlara daha çalışkan, daha üretken, daha dinamik olabilecekleri bir ortam oluşturmak amacıyla hizmete giren Kiziltepe Belediyesi Nuda Kadın Danışma Merkezi, yapmış olduğumuz faaliyetler ve sosyal çalışmalarla, kadınlarımız kendilerini geliştirebilmelerine, ailevi sorunları karşısında ezilmeden cözümler üretebilmelerine yardımcı olmuştur. Yapmış oldukları sosyal faaliyetlerin yanında, farklı alanlarda verdiği kurslarla da kendilerine olan güvenlerinin artmasına ve yeteneklerinin farkına varmalarına yardımcı olmuştur. Çünkü biz kadının etkin olduğu bir toplumsal hayatın renkli, düzeyli, kapsayıcı ve daha üretken olacağına inanıyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde verdiğimiz kurs hizmetlerine bu yılda aynı hız ve kararlılıkla devam edebilmek, verdiğimiz kurs hizmetlerinin çeşitliliğini artırabilmek amacıyla Kızıltepe Belediyesi Nuda Kadın Danışma Merkezi ile Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi arasında bir protokol imzalanmıştır. Bu doğrultuda vereceğimiz kurslarla daha fazla kadına hizmet sunmuş olacağız.dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2014, 19:26

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER