banner113

İŞİD’İN İSLAMİ MASKE ALTINDAKİ ZALİMLİĞİNE LANET

Kızıltepe Özgür Eğitim-Sen Temsilciliği İşid’in İslami Maske Altındaki Zalimliğini basın açıklamasıylan Lanetledi.

İŞİD’İN İSLAMİ MASKE ALTINDAKİ ZALİMLİĞİNE LANET

BASINA VE KAMUOYUNA

Irak, Suriye ve Kürdistan’ın muhtelif bölgelerinde kadın, çocuk ve yaşlı demeden katledenlerin davranışları, hiçbir savaş hukukunda yer bulamayacağı gibi hiçbir ilahi dinde yeri ve izahı yoktur.

 

Ancak, bütün dünya ile birlikte sözde İslam Ülkeleri ve Bu ülkelerde ki, İslami Grup ve Cemaatlerin hakkında tek kelime etmediği, Çağımızın Moğol’u, Yecüc-ü Mecücü olan İŞİD’i, yaptığı vahşetten dolayı, yaptıklarına karşı sessiz kalan ve destek olanları da kınıyoruz.

 

Hz. Hamzan’ın ciğerlerini çiğ çiğ yiyen Vahşileri bile bağışlayan İslam dini,   Peygamberi ve Mü’minler,  İŞİD’İN yaptıklarından beridirler.

 

İŞİD’in, İslami slogan ve semboller kullanmaları, onları İslam ve Müslümanların temsilcilerini yapamayacağı gibi Müslüman olduklarını da gösteremez. Çünkü Müslüman elinden ve dilinden emin olunan kimselerdir.

 

Sözde kayıp 3 İsrail askeri için 2000 Filistinliyi öldüren İsrail devlet terörünü protesto eden Müslümanların, Sözde 42 rehine için binlerce insanı çoluk-çocuk, kadın-yaşlı demeden vahşice öldüren İŞİD’i kınamamaları rehinelerin hayatları tehlikeye atmama ile açıklanmayacak kadar manidardır.

 

İŞİD’in Şengal ve Yöresinde masum insanlara karşı giriştiği insanlık dışı hareketlerini kınıyor ve lanetliyoruz.

 

Zulüm kimden gelirse gelsin Zalime karşı, Mazlum kim olursa olsun mazlumdan yana tavrımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz.

 

 

Kızıltepe Özgür Eğitim-Sen Temsilciliği

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 11:16

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER