İçişleri Bakanı Soylu’dan Kayyım Çam’a Övgü

Soylu, Kilise caddesindeki çalışmaya atışta bulunarak, "Bu hizmetkârlık alkışlanır” yorumunda bulundu...

İçişleri Bakanı Soylu’dan Kayyım Çam’a Övgü
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kızıltepe ilçesinde halı desenli parke taşı ile döşenen ve geçen ay yapımı tamamlanan Kilise Caddesi için “Bu hizmetkârlık alkışlanır” dedi.

 

Kızıltepe ilçesinde halı desenli parke taşı ile döşenen Kilise Caddesi ile ilgili Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam’ın Türkiye’nin en uzun halı caddesi.’paylaşımına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Dünyanın en uzun halı caddesi. Anlamadım Kayyum mu demiştiniz. Bu hizmetkârlık alkışlanır” yorumunda bulundu.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun övgüsünü alan Halı desenli cadde, Kızıltepe Belediye başkanlığına kayyım olarak atanan Kaymakamı Hüseyin Çam, 4 Kasım 2019´da Belediye Başkan Vekili olarak göreve başladığında alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda örnek çalışmalar yürüteceklerini söylemişti. Bu doğrultuda alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında ilk halı desenli yol çalışması Tepebaşı Mahallesi 624. sokakta başlatıldı. Kaldırımı genişletilen caddede 220 metre uzunluğunda renkli bazalt taşlarla döşenen halı desenli yol görselliği ile büyük ilgi çekti.

 

“Bu hizmetkârlık alkışlanı”

Kızıltepe Belediyesi, proje kapsamında bu kez 700 metre uzunluğundaki Kilise Caddesinde kaldırım ve halı motifli yol çalışmasını tamamlayarak Türkiye´nin en uzun halı motifli caddesini geçen ay araç trafiğine açmıştı. Kızıltepe ilçesinde halı desenli parke taşı ile döşenen Kilise Caddesi ile ilgili Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam’ın dün Twitter hesabından yaptığı ‘Nasıl başladı?-Nasıl bitti? Türkiye’nin en uzun halı caddesi.’Paylaşımına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı yorumda “Dünyanın en uzun halı caddesi. Anlamadım Kayyum mu demiştiniz. Bu hizmetkârlık alkışlanır” ifadeleri ile yanıt verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2020, 14:18

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER