Hür Dava Partisi, İlçe Kaymakamı ve Halk Eğitim Merkezini Ziyarette Bulundu.

Hür Dava Partisi Kızıltepe ilçe teşkilatından , ilçe kaymakamını ve Halk Eğitim Merkezini ziyarette bulundu.

Hür Dava Partisi, İlçe Kaymakamı ve Halk Eğitim Merkezini Ziyarette Bulundu.

Hür dava partisi (HÜDAPAR) Kızıltepe ilçe teşkilat başkanı Burhan Aydın, başkan yardımcısı Şeyhmus Karaalp ile ilçe yönetiminde bulunan Mahmut Kılınç ile birlikte ilçe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’e iade-i ziyarette bulunarak, ayrıca İstanbul’da yapılan Mardin tanıtım günlerinde gösterdiği başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti.

Yapılan ziyaretle ilgili bir açıklamada bulunan HÜDAPAR ilçe teşkilat başkanı Burhan Aydın, “Kaymakam beyin geçenlerde bize yaptığı ziyaretinin iadesinde bulunmak, ayrıca geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapılan Mardin tanıtım günlerinde, Mardin’i tanıtma adına yaptığı çaba ve gösterdiği başarıdan dolayı kendilerine teşekkür etmek için ziyaret bulunduk. Bu ziyaret, sosyal ilişkilerin yansımasıdır. Toplum içerisindeki faaliyetlerinden dolayı da ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İlçe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ise, “HÜDA PAR ilçe başkanı ile beraberindeki heyet ziyaretimize geldiler. İade-i ziyaret oldu. Bir nezaket şeklinde gerçekleşti. Kendileriyle toplumla ilgili konularda bilgi alışverişinde bulunduk. yaptıkları ziyaretten dolayı ben de kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Hür Dava Partisi Kızıltepe ilçe teşkilatı ayrıca Halk Eğitim Merkezini  ziyaret etti.


Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Kızıltepe ilçe başkan yardımcısı Şeyhmus Karaalp, ilçe yönetiminde bulunan Mahmut Kılınç, umreden dönen Halk Eğitim Merkezi müdürü Mehmet Hadi Gökdemir’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yapılan ziyaretle ilgili bilgi veren Mahmut Kılınç, “ Hür Dava Partisi Kızıltepe ilçe teşkilatı olarak, Halk Eğitim Merkezi müdürü Mehmet Hadi Gökdemir Beyi ziyaret edip değerli fikirlerinden istifade ettik. Geçenlerde umreye gitmişlerdi bu vesileyle kendilerine hayırlı olsun temennisinde bulunduk.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hadi Gökdemir ise, “HÜDAPAR ilçe teşkilatının yaptıkları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yapılan ziyareti önemsiyoruz. Yaptıkları çalışmalarda Allah muvaffak etsin.” temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 12:44

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER