HDP Milletvekili Aslan’dan ÇEV-GÖN’e Ziyaret

HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan Kızıltepe ÇEV-GÖN’ü ziyaret etti.

HDP Milletvekili Aslan’dan ÇEV-GÖN’e Ziyaret

HDP (Halkların Demokratik Partisi) Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolaysıyla Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar’ı evinde ziyaret etti.

 

Sabah 05:50’de Ankara’dan uçağa binen Mehmet Ali Aslan, sabah 08.00’de Kızıltepe’ye varır varmaz Kızıltepe ÇEV-GÖN’ü ziyaret etti. Birlikte yapılan kahvaltının ardından ziyarette Aslan şunları dile getirdi:

 

“Bölgede yaşanan olayları görüyoruz ve bu olaylar için üzülüyoruz. Bizler elimizden geleni yapıyoruz.Tüm bu bedellere rağmen bu ülkeye, bu bölgeye, bu coğrafyaya barış ve huzur gelecektir inşallah.Umuyoruz ki en kısa zamanda, bu kötü günlerin bitmesi.5 Haziran Dünya Çevre Günü dolaysıyla, sizleri ziyaret etmek istedik. Çalışmalarınızı, faaliyetlerinizi takip ediyoruz aynı şekilde takdir ediyoruz. Çevre önemli bir etkendir. Doğaya, ekolojiye çevreye sahip çıkmalıyız.

 Çakar ise:

 Öncelikle bize yaptığınız bu özel  ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Bizde elimizden geleni yapıyoruz.  Bizde huzurlu bir ortamın hakimiyetinin oluşması için çaba sarf ediyoruz. Yaşanan bu sıkıntılı ortam için her yıl 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlama etkinliklerimizi bu yıl iptal etik.Aynı zamanda, çevre ile ilgili çalışmalarımızda oluyor. Çünkü bir ortamın iyi oluşması için çevrenin de refah olması lazımdır.

 Ziyaretin ardından Çakar, Milletvekili Aslan’a ÇEV-GÖN logolu iki forma hediye etti.

 Aslan ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 16:06

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER