Hayvansever Çocuklara Çam’dan Bayram Hediyesi

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam hayvansever çocukları makamında ağırladı.

Hayvansever Çocuklara Çam’dan Bayram Hediyesi
Mahallelerinde oyun oynadıkları sırada aç gördükleri yavru köpeğin aç olduğunu gören yaşları 10-12 arasında değişen 3 çocuk bu duruma duyarsız kalmayarak köpeğin yardımına koştu. Köpeğe süt alıp kendi elleriyle içeren çocuklar merhametiyle herkesin yüreğine dokundu.
Köpeği buldukları yerde kuzuların otladığını gören çocuklar onlarla da oynayarak hayvan sevgisini herkese bir kez daha aşıladı. Çocukların hayvan sevgisini görenlerin videoya çekip sosyal medyada paylaşması üzerine Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam, hayvansever çocuklarımızı makamında ağırladı. Çocukların sevgisine karşılık onları ödüllendiren Çam, duyarlı davranışlarından ötürü onlara teşekkür etti. Çocukların tablet isteğini de geri çevirmeyen Çam, aldığı bayramlık elbiseler ile çocuklara bayram sevinci yaşattı.
Çocuklarımız bu zor günlerde yüreğimizi ısıtan görüntülerle geleceğimize bir kez daha umut oldular diyen Çam: “Çocuklarımızın hayvan sevgisi artarak devam eder inşallah. Hayvanlara eziyet görüntülerine şahit olduğumuz bu günlerde yavrularımızın bu davranışı bizi fazlasıyla mutlu etti. Çocuklarımızın ailelerine böyle evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Şimdiden hepinize hayırlı bayramlar dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2021, 14:07

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER